ΕΑΚ Λάρισας: "Μην αδειοδοτήσετε την ΑΕΛ"!

16/03/2017 • 16:15
Οι φίλοι της ΑΕΛ.
  • shares
Η διοίκηση του ΕΑΚ Λάρισας ζητά από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να μην αδειοδοτηθεί η ΑΕΛ, για οφειλή που αφορά αποκατάσταση ζημιών από αγώνα του 2014! 

Αυτό υποστηρίζει η ΠΑΕ σε σημερινή της ανακοίνωση, που επίσης αναφέρει ότι η υπόθεση αφορά ένα ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου τον Σεπτέμβριο του 2014. Οι ζημιές στο Αλκαζάρ ήταν σοβαρές και η διοίκηση, με προεδρεύοντα τον εντεταλμένο σύμβουλο Αθλητισμού του Δήμου Λαρισαίων, Γ. Κωσταρόπουλο, διεκδικεί την οφειλή.

«Εντύπωση προκαλεί -αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ- το γεγονός ότι αυτή η καταγγελία γίνεται στο παρόν χρονικό σημείο, δηλαδή δυόμιση χρόνια μετά και ενώ από την ΠΑΕ ΑΕΛ έχει κατατεθεί ένας πλήρης φάκελος στην Επιτροπη Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, με εξοφλημένες όλες τις οφειλές μέχρι σήμερα, που πληρώθηκαν οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές, καθώς και το διοικητικό προσωπικό αλλά και το προσωπικό των γηπεδικών υποδομων της ΠΑΕ ΑΕΛ και θα εμφανίζεται ως μοναδική εκκρεμότητα η απαίτηση της υπό τον κ. Κωσταρόπουλο διοικούσας επιτροπής του Αλκαζάρ.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ, η οποία αγόγγυστα έχει εξοφλήσει όλες τις υποχρεώσεις της προηγούμενης ιδιοκτησίας, αλλά και όλες τις τρέχουσες υποχρεώσεις σε ΙΚΑ, Εφορία, προσωπικό και πιστωτές, δηλώνει ότι δεν θα υποκύψει σε αυτήν την αχαρακτήριστη ενέργεια και ας μην αδειοδοτηθούμε και ας υποβιβαστούμε».
Γράψτε το σχόλιο σας...

Ξάνθη - ΑΕΛ

Κυριακή 29 Απριλίου, 19:00

Live
27/04/2018 • 08:00

24/04/2018 • 14:45