Καταθέτει και πάλι προσφυγή ο Τόμας

Ο Αντόνιο Τόμας αναμένεται να καταθέσει νέα προσφυγή κατά της διοίκησης της Βέροιας, αξιώνοντας να του καταβληθούν τα χρήματα, που του οφείλονται.
15/03/2017 • 11:28
Ο Αντόνιο Τόμας
  • shares
Ο Αντόνιο Τόμας αναμένεται να καταθέσει νέα προσφυγή κατά της διοίκησης της Βέροιας, αξιώνοντας να του καταβληθούν τα χρήματα, που του οφείλονται. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής υποστηρίζει, σύμφωνα με δημοσιεύματα, πως του οφείλονται τέσσερις μήνες δεδουλευμένων και πως πλέον δεν έχει άλλη υπομονή για να περιμένει τη διοίκηση της ομάδας.

Ο 32χρονος παίκτης είχε καταθέσει ξανά προσφυγή, όμως τότε είχε πειστεί να την αποσύρει και να περιμένει τη διοίκηση της «Βασίλισσας» του Βορρά να του καταβάλει μέρος των δεδουλευμένων. Παράλληλα, ο έμπειρος παίκτης ζητάει να μείνει ελεύθερος από την ομάδα της Ημαθίας, τις προσεχείς ημέρες. 
23/09/2017 • 08:00

Βάζουν δύσκολα ως φιλοξενούμενες Νόττιγχαμ και Μπρέντα

Ανταγωνιστικά ματς θα γίνουν στο Πίτερμπορο, το Ρότερνταμ και το Μπέρμιγχαμ όπου ναι μεν οι γηπεδούχοι έχουν θεωρητικό προβάδισμα όμως οι Γουίγκαν, Μπρέντα - με συνέπεια στο εκτός έδρας γκολ - και Νόττιγχαμ σε κατάσταση πίεσης αποδίδουν πολύ καλύτερα.