Καταθέτει και πάλι προσφυγή ο Τόμας

Ο Αντόνιο Τόμας αναμένεται να καταθέσει νέα προσφυγή κατά της διοίκησης της Βέροιας, αξιώνοντας να του καταβληθούν τα χρήματα, που του οφείλονται.
15/03/2017 • 11:28
Ο Αντόνιο Τόμας
  • shares
Ο Αντόνιο Τόμας αναμένεται να καταθέσει νέα προσφυγή κατά της διοίκησης της Βέροιας, αξιώνοντας να του καταβληθούν τα χρήματα, που του οφείλονται. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής υποστηρίζει, σύμφωνα με δημοσιεύματα, πως του οφείλονται τέσσερις μήνες δεδουλευμένων και πως πλέον δεν έχει άλλη υπομονή για να περιμένει τη διοίκηση της ομάδας.

Ο 32χρονος παίκτης είχε καταθέσει ξανά προσφυγή, όμως τότε είχε πειστεί να την αποσύρει και να περιμένει τη διοίκηση της «Βασίλισσας» του Βορρά να του καταβάλει μέρος των δεδουλευμένων. Παράλληλα, ο έμπειρος παίκτης ζητάει να μείνει ελεύθερος από την ομάδα της Ημαθίας, τις προσεχείς ημέρες. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
19/06/2018 • 08:39

Ένας αμφίρροπος όμιλος και μια αξιόπιστη Χέλσινγκμποργκ

Ο 8ος όμιλος στην πρώτη φάση του Μουντιάλ έχει ενδιαφέρον καθώς θεωρείται κι από τους πιο αμφίρροπους αν σκεφτεί κανείς πως η πιο αδύναμη ομάδα φαίνεται η Ιαπωνία! Καλό είναι να μην ξεγράψουμε τόσο απλά ούτε την Σενεγάλη με την λογική πως τα φαβορί του

09/05/2018 • 16:07