Καταθέτει και πάλι προσφυγή ο Τόμας

Ο Αντόνιο Τόμας αναμένεται να καταθέσει νέα προσφυγή κατά της διοίκησης της Βέροιας, αξιώνοντας να του καταβληθούν τα χρήματα, που του οφείλονται.
15/03/2017 • 11:28
Ο Αντόνιο Τόμας
  • shares
Ο Αντόνιο Τόμας αναμένεται να καταθέσει νέα προσφυγή κατά της διοίκησης της Βέροιας, αξιώνοντας να του καταβληθούν τα χρήματα, που του οφείλονται. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής υποστηρίζει, σύμφωνα με δημοσιεύματα, πως του οφείλονται τέσσερις μήνες δεδουλευμένων και πως πλέον δεν έχει άλλη υπομονή για να περιμένει τη διοίκηση της ομάδας.

Ο 32χρονος παίκτης είχε καταθέσει ξανά προσφυγή, όμως τότε είχε πειστεί να την αποσύρει και να περιμένει τη διοίκηση της «Βασίλισσας» του Βορρά να του καταβάλει μέρος των δεδουλευμένων. Παράλληλα, ο έμπειρος παίκτης ζητάει να μείνει ελεύθερος από την ομάδα της Ημαθίας, τις προσεχείς ημέρες. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
24/04/2018 • 07:55

Φορμάρισμα και σταθερότητα τα κριτήρια στο Ηνωμένο Βασίλειο

Εξαιρετικά αμφίρροπα με λεπτομέρειες που μπορούν να αποδειχθούν καθοριστικές τα περισσότερα ματς απόψε στα γήπεδα της Αγγλίας και της Σκωτίας. H Κάρντιφ έχει κίνητρο στο γήπεδο της Ντέρμπι Κάουντι. Στα σημεια το προβάδισμα για Γουίγκαν, Κόβεντρι

24/04/2018 • 14:45