Η νίκη των …αυτογκόλ

Την τελευταία μέρα του Μαρτίου, τη σεζόν 2001/02 η ΑΕΚ υποδέχθηκε τον Πανιώνιο στη Νέα Φιλαδέλφεια με τους Νεοσμυρνιώτες να καταφέρνουν να πετύχουν τρία γκολ και τελικά να φύγουν ηττημένοι από τον αγωνιστικό χώρο.

Την τελευταία μέρα του Μαρτίου, τη σεζόν 2001/02 η ΑΕΚ υποδέχθηκε τον Πανιώνιο στη Νέα Φιλαδέλφεια με τους Νεοσμυρνιώτες να καταφέρνουν να πετύχουν τρία γκολ και τελικά να φύγουν ηττημένοι από τον αγωνιστικό χώρο. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Αριαν Μπελάι στο φινάλε του α’ ημιχρόνου και πήραν προβάδισμα τόσο στο σκορ όσο και στην ψυχολογία. Στο β’ σαρανταπεντάλεπτο η ΑΕΚ πίεσε και στο 58ο λεπτό ο Τσιάρτας έβγαλε τη σέντρα με τον Ευθυμιάδη να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας της ομάδας του.

Η ψυχολογία πλέον ήταν με την πευρά της Ένωσης. Το πέναλτι όμως που κέρδισε ο Λάκης από τον Μάντζιο οκτώ λεπτά αργότερα δεν βρήκε δίχτυα από τα πόδια του Τσιάρτα, αφού η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι. Τελικά τη λύση για τον Δικέφαλο την έδωσαν πάλι οι φιλοξενούμενοι με δεύτερο αυτογκολ. Ο Τσιάρτας σέντραρε και πάλι, ο Νικολαίδης έπιασε την κεφαλιά και ο Βλτσεκ έστειλε τη μπάλα ξανά στα δίχτυα της δικής του εστίας, χαρίζοντας έτσι τη νίκη στην ΑΕΚ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.