Αξιοποίησε την έδρα η Καλλιθέα

Τη δεύτερη νίκη της στη Φούτμπολ Λιγκ πέτυχε το Σάββατο η Καλλιθέα, η οποία επιβλήθηκε 2-1 του Θρασύβουλου μπροστά σε περίπου 600 οπαδούς της.

Τη δεύτερη νίκη της στη Φούτμπολ Λιγκ πέτυχε το Σάββατο η Καλλιθέα, η οποία επιβλήθηκε 2-1 του Θρασύβουλου μπροστά σε περίπου 600 οπαδούς της. Οι φιλοξενούμενοι, από την άλλη, πρόσθεσαν μία ακόμη ήττα στο παθητικό τους με συνέπεια να παραμένουν τελευταίοι στην κατάταξη έχοντας μόλις έναν πόντο στη συγκομιδή τους μετά από έξι αναμετρήσεις.

Στο πρώτο μέρος, η Καλλιθέα διατήρησε την κατοχή της μπάλας, όμως ο Θρασύβουλος ήταν αυτός που ήλεγχε το ματς. Μάλιστα, είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ αλλά στο 8′ ο Ψιάνος σούταρε άουτ από πλεονεκτική θέση, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Νικολάου με κεφαλιά εξ επαφής έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα, καθώς ελάχιστες στιγμές πριν από την ανάπαυλα, ο Μιχαλόπουλος επιχείρησε σέντρα και ο Αρκούδας με προβολή, πέτυχε το 1-0.

Με την έναρξη της επανάληψης, όμως, η ομάδα του Λύσανδρου Γεωργαμλή πέτυχε το πρώτο της τέρμα στο Πρωτάθλημα μετά από περίπου 500 αγωνιστικά λεπτά! Συγκεκριμένα, στο 47′ ο Καρλόπουλος εκτέλεσε κόρνερ και ο Βασιλείου με κεφαλιά νίκησε τον τερματοφύλακα Τακίδη.

Πάντως, η χαρά του Θρασύβουλου κράτησε λίγο, καθώς εννέα λεπτά αργότερα ο Καλτσάς με σουτ αξιοποίησε τη σέντρα του Μαρουκάκη και σκόραρε βάζοντας ξανά μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν όμως δεν κατάφεραν να απειλήσουν τους αντιπάλους τους, που από την πλευρά τους είχαν δύο καλές στιγμές για να αυξήσουν το σκορ αλλά δεν τις αξιοποίησαν.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Βαγγέλης Γούτης): Τακίδης, Μιχαλόπουλος, Αρβανίτης, Ντακόλ (65′ Ηρακλής), Βιδάλης, Ρουσάκης, Μαρουκάκης (89′ Πρίπου), Καλτσάς, Κατσίκης (78′ Ντιαλό), Κουτρουμπής, Αρκούδας.

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ (Λύσσανδρος Γεωργαμλής): Κασμερίδης, Ζουμπουλάκης, Σύρος, Βασιλείου, Ψιάνος, Κόλτζος (33′ Καλαμιώτης), Νικολάου (84′ Βλάχος), Καρλόπουλος, Κανελλόπουλος (46′ Μπάτσι), Σκόνδρας, Παναγιωτάκος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.