Δε θέλει τον Ιμπραΐμοβιτς ο Φαν Χάαλ

Αρνητικός στο ενδεχόμενο απόκτησης του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, φέρεται να είναι ο Λουίς Φαν Χάαλ, ο οποίος στρέφει σε άλλες περιπτώσεις την προσοχή του, για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής.

Αρνητικός στο ενδεχόμενο απόκτησης του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, φέρεται να είναι ο Λουίς Φαν Χάαλ, ο οποίος στρέφει σε άλλες περιπτώσεις την προσοχή του, για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής. Ο Ολλανδός τεχνικός θεωρεί πως το προχωρημένο της ηλικίας του Σουηδού επιθετικού αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα, για την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης μετεγγραφής. Τις προηγούμενες εβδομάδες, δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου, ήθελαν τους “κόκκινους διαβόλους” να εξετάζουν την περίπτωση του επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν, όμως ο Φαν Χάαλ έσπευσε να βάλει τέλος στα συγκεκριμένα σενάρια.

Χαρακτηριστικά, ο Ολλανδός τεχνικός δήλωσε: “Είχαμε 6-7 ποδοσφαιριστές κοντά στην ηλικία των 33 ετών. Πλέον έχουμε μία ομάδα πολύ πιο νέα και αυτό που χρειαζόμαστε είναι ποδοσφαιριστές γρήγορους και δημιουργικούς”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια αλλά ο Ιμπραΐμοβιτς είναι σχεδόν 34 ετών σήμερα, στην ηλικία δηλαδή των παικτών που έπρεπε να φύγουν από την ομάδα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.