Eνρίκε: «Τίτλος που θα τον πάρει η πιο πειστική ομάδα»

Μετά την ήττα από τη Σοσιεδάδ στη Βασκονία, με 1-0, η Μπαρτσελόνα δεν είναι τόσο άνετη όπως πριν ένα μήνα στην κορυφή της La Liga.

Μετά την ήττα από τη Σοσιεδάδ στη Βασκονία, με 1-0, η Μπαρτσελόνα δεν είναι τόσο άνετη όπως πριν ένα μήνα στην κορυφή της La Liga.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Μπαρτσελόνα μετά την ήττα στο «Ανοέτα»:

«Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Δεχθήκαμε ένα γκολ στην πρώτη επίθεση. Κάναμε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη ήμασταν καλύτεροι, δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες και ο Ρούλι έκανε καλές επεμβάσεις. Χωρίς να έχουμε κάνει ένα καλό παιχνίδι, δεν νομίζω ότι αξίζαμε την ήττα,» είπε ο Λουίς Ενρίκε. «Υπάρχει ακόμα δρόμος στην La Liga.

Είναι ακόμα έξι αγωνιστικές και αυτό είναι ένα ανοικτό και συναρπαστικό πρωτάθλημα και θα το κερδίσει ο καλύτερος. Ξεκινόντας να κάνω απαισιόδοξες εκτιμήσεις δεν να βοηθήσει την ομάδα μου. Είναι παίκτες, όχι μηχανές. Πρέπει να σκεφτούμε την Τετάρτη είμαστε σε θέση να μπούμε στα ημιτελικά. Το Σάββατο χρειαζόμαστε όλους τους Καταλανούς στο γήπεδο για να μας βοηθήσει εναντίον της Βαλένθια. Εμείς ποτέ δεν είπαμε ότι ήταν εύκολο, ότι η Liga κλείδωσε ή οτιδήποτε άλλο.

Είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για να αποδείξουμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα πάμε να αγωνιστούμε. Πριν από τρεις εβδομάδες είχαμε μια πολύ πιο άνετη κατάσταση. Αυτό το πρωτάθλημα πρόκειται να κερδίσει η πιο πειστική ομάδα στα τελευταία παιχνίδια. Λέω πάντα ότι η ομάδα πρέπει να είναι έτοιμη όταν χρειάζεται και αυτό είναι ο χρόνος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.