Ανταγωνισμός για τον Μπεν Αρφά

Πολλές προτάσεις για τον Χατέμ Μπεν Αρφά περιμένει στο τέλος της σεζόν από κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους ο πρόεδρος της Νις Ζαν – Πιέρ Ριβέρ.

Πολλές προτάσεις για τον Χατέμ Μπεν Αρφά περιμένει στο τέλος της σεζόν από κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους ο πρόεδρος της Νις Ζαν – Πιέρ Ριβέρ.
 
Ο 29χρονος μέσος έχει αφήσει πίσω του τα προβλήματα των προηγούμενων ετών και έχει πετύχει φέτος 13 γκολ σε 28 ματς του γαλλικού πρωταθλήματος.
 
Οι επιδόσεις του αυτές έχουν κάνει ομάδες όπως η Παρί Σεν Ζερμέν, η Γιουβέντους και η Ρεάλ Μαδρίτης να τον παρακολουθούν στενά.
 
«Δεν είναι αδύνατο να κρατήσουμε τον Χατέμ στη Νις. Για να τα καταφέρουμε όμως, θα πρέπει να του προσφέρουμε μία νέα σημαντική πρόκληση. Αν δεν βγούμε στην Ευρώπη, θα είναι δύσκολη η παραμονή του», παραδέχτηκε ο Ριβέρ στην «Equipe».
 
«Καταλαβαίνουμε ότι είναι φιλόδοξος. Αν όμως μετρήσουν η προσωπική του ευτυχία και το συναίσθημα, τότε μπορεί να έχουμε κάποιες πιθανότητες να τον κερδίσουμε. Θα έχουμε όμως ισχυρό ανταγωνισμό και οικονομικά δεν είμαστε σε θέση ισχύος», πρόσθεσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.