Η Activision εργάζεται σε παιχνίδια επόμενης γενιάς

Νέο Call Of Duty, σε άλλο περιβάλλον;H E3 2018 είδε την αποκάλυψη των πρώτων τριών παιχνιδιών...

 Νέο Call Of Duty, σε άλλο περιβάλλον;

H E3 2018 είδε την αποκάλυψη των πρώτων τριών παιχνιδιών επόμενης γενιάς, Starfield, The Elder Scrolls 6, και Halo: Infinite, και τώρα μπορεί να εμφανιστεί ένα τέταρτο. Μια λίστα για θέσεις εργασίας για το Infinity Ward που αναφέρθηκε αρχικά από το Charlie Intel αναφέρει ένα “νέο, συναρπαστικό, μη ανακοινωμένο τίτλο για πολλαπλές πλατφόρμες επόμενης γενιάς”.

Η λίστα εργασίας είναι για έναν προσωρινό narrative scripter για να δουλέψει σε αυτό που είναι σχεδόν σίγουρα ένα μελλοντικό παιχνίδι Call of Duty. Το Infinity Ward φαίνεται να ψάχνει κάποιον που θα βοηθήσει να κρατήσει ζωντανή τη δέσμευση του Call of Duty για θεαματικά παιχνίδια.

Η λίστα αναφέρει επίσης ότι είναι σημαντική η “ευρεία κατανόηση του σχεδιασμού των miltyplayer και single player παιχνιδιών”. Ενώ το φετινό Call of Duty: Black Ops 4 εγκαταλείπει τo παραδοσιακό campaign, εξακολουθεί να έχει solo missions.

Δεν υπάρχει βεβαίως καμία απαίτηση που να κρατάει την Activision σε αυτό το μοτίβο, ωστόσο, και το 2019 θα είναι εκπληκτικά νωρίς για ένα παιχνίδι επόμενης γενιάς. Η Activision θα μπορούσε επίσης να επιλέξει να κυκλοφορήσει το παιχνίδι Call of Duty του 2019 στο PlayStation 4 και στο Xbox One και να το μεταφέρει στους διαδόχους τους μόλις κυκλοφορήσουν αργότερα.

Η επόμενη γενιά Xbox φαίνεται να έχει κωδικό όνομα Scarlet και θα κυκλοφορήσει το 2020. Ωστόσο, για το επόμενο PlayStation δεν έχουμε πληροφορίες, αλλά δείτε τι μπορεί να σημαίνει ο χρόνος ζωής των προηγούμενων κονσολών της Sony.


H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.