Γενική γραμματέας της ΕΦΟΕπΑ η Κοκκίνου

Νέο κεφάλαιο ανοίγει από σήμερα στην Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης με την παρουσία της Αναστασίας Κοκκίνου στη νευραλγική θέση της γενικής γραμματέως του διοικητικού συμβουλίου.

Νέο κεφάλαιο ανοίγει από σήμερα στην Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης με την παρουσία της Αναστασίας Κοκκίνου στη νευραλγική θέση της γενικής γραμματέως του διοικητικού συμβουλίου.

Ο Δημοσθένης Μεσσήνης παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους από τη συγκεκριμένη θέση και τη διοίκηση της ομοσπονδίας και η τελευταία εξέλεξε στη χτεσινή της συνεδρίαση τη Θεσσαλονικιά παράγοντα, η οποία είχε έως σήμερα τη θέση της ειδικής γραμματέως της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., ενώ είναι και γραμματέας στην Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας. Επίσης, το 17μελές Δ.Σ. συμπλήρωσε το 6ο στη σειρά (σύμφωνα με τις προ τριετίας εκλογές) αναπληρωματικό μέλος, ο Θόδωρος Ραιδεστινός, ο οποίος ανέλαβε ειδικός γραμματέας. 
 
Όπως τόνισε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Μανώλης Κολυμπάδης «η επιλογή της Αναστασίας Κοκκίνου δεν είναι μόνο αναγνώριση στη δική της συνέπεια και πολύχρονη προσφορά ως προέδρου του σωματείου ΠΑΣ Εχέδωρος και ως γραμματέως της Τοπικής Επιτροπής. Στο πρόσωπό της τιμάται η επιτραπέζια αντισφαίριση όλης της Βόρειας Ελλάδας, αφού για πρώτη φορά αναλαμβάνει τέτοιο αξίωμα μέλος του διοικητικού συμβουλίου από τον Βορρά, συν το γεγονός ότι για πρώτη φορά από τη σύστασή της η ομοσπονδία έχει την τύχη να εμφανίζει μία γυναίκα στη θέση της γενικής γραμματέως». 
 
Με μεγάλη χαρά υποδέχτηκε αυτή την εξέλιξη η Αναστασία Κοκκίνου: «Είναι τιμητική η πρόταση που μου έγινε ν’ αναλάβω τη θέση της γενικής γραμματέως στο διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις ν’ ανταποκριθώ στο νέο μου ρόλο».
 
Ο Δημοσθένης Μεσσήνης δεν θα σταματήσει τη συνεργασία του με την ομοσπονδία και ορίστηκε ως άμισθος συνεργάτης της, αρμόδιος για θέματα μηχανοργάνωσης. Διά του προέδρου του, το Δ.Σ. «απευθύνει τις ευχαριστίες του στον κύριο Μεσσήνη, για τις πολύτιμες υπηρεσίες που πρόσφερε» και προσθέτει ότι «θα παραμείνει στο πλευρό της ομοσπονδίας για να συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε για την πλήρη αναδιοργάνωση της ηλεκτρονικής λειτουργίας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.».

Από την πλευρά του ο πρώην αθλητής επιτραπέζιας αντισφαίρισης και νυν καθηγητής Φυσικής Αγωγής τόνισε στη διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου ότι προσωπικοί λόγοι τον ανάγκασαν να παραιτηθεί και ευχαρίστησε όλα τα μέλη της διοίκησης για τη συνεργασία. Ιδιαιτέρως δε, ευχαρίστησε τον πρόεδρο Μανώλη Κολυμπάδη λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ήταν πάντα δίπλα μου και μου φέρθηκε σαν πατέρας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.