Κλαρκ: «Με εμπιστεύτηκαν και τους εμπιστεύομαι»

Ο Κίκι Κλάρκ έμεινε στο Περιστέρι και επιστρέφει στην Α1. Ο Αμερικάνος μίλησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας του και εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή του την απόφαση.

Ο Κίκι Κλάρκ έμεινε στο Περιστέρι και επιστρέφει στην Α1. Ο Αμερικάνος μίλησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας του και εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή του την απόφαση. 

Αναλυτικά η συνέντευξη: 

Αρχικά ο πολύπειρος γκαρντ τόνισε αναφορικά με την απόφαση του να επιστρέψει στον ΓΣΠ μετά από το σύντομο πέρασμα του από την γαλλική Ορλεάν:

“Ένιωσα ότι ήταν το σωστό να επιστρέψω στην ομάδα που με εμπιστεύτηκε το περασμένο καλοκαίρι και μου έδωσε την ευκαιρία να επανέλθω σε ένα δυνατό επίπεδο μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχα. Σε αυτό το νέο της ξεκίνημα θα κάνω ότι μπορώ για να την βοηθήσω”!

Όσο για τους στόχους του ενόψει της επερχόμενης σεζόν ο ΚιΚι Κλαρκ ήταν ξεκάθαρος:

“Η βασική μου επιδίωξη, πρώτα απ’ όλα, είναι αν έχω άλλη μια υγιή σεζόν και έτσι να καταφέρω να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Αρχικά να εξασφαλίσουμε την παραμονή σε μια λίγκα που αναμένεται να είναι πολύ ανταγωνιστική… Και στην συνέχεια να προσπαθήσουμε να πετύχουμε την είσοδο μας στα πλέι οφς”!

Αναφερόμενος στις αναμνήσεις που κρατά από την περασμένη (2017-18) χρονιά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 με τον ΓΣΠ, υποστήριξε: 

“Πιστεύω το γεγονός ότι καταφέραμε τον στόχο μας, να πάρουμε τον τίτλο, ανεβαίνοντας απευθείας στην Α1 και παράλληλα τελειώσαμε την χρονιά έχοντας υγεία, είναι αυτό που θα θυμάμαι από την σεζόν που μας πέρασε”.

Τέλος, ο ΚιΚι Κλαρκ από την Νέα Υόρκη όπου βρίσκεται έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Περιστερίου:

“Να συνεχίσουν να υποστηρίζουν με την ίδια θέρμη και πάθος την ομάδα μας, όπως έκαναν και την περασμένη σεζόν. Θα υπάρχουν αρκετά σκαμπανεβάσματα και σίγουρα τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα από πέρσι και πραγματικά τους χρειαζόμαστε ώστε να ενισχύσουν αυτή τη νέα προσπάθεια και να συμβάλουν για να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.