Κάρι: «Θέλουμε το πρωτάθλημα»

Ο Στεφ Κάρι υπογράμμισε πως ο μοναδικός στόχος των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και πως άπαντες στην ομάδα του είναι προσηλωμένοι στην επίτευξή του.

Ο Στεφ Κάρι υπογράμμισε πως ο μοναδικός στόχος των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και πως άπαντες στην ομάδα του είναι προσηλωμένοι στην επίτευξή του. Ο Αμερικανός παίκτης υπογράμμισε πως θέλει να καταρρίψει το ρεκόρ των Σικάγο Μπουλς με τις περισσότερες νίκες σε μια σεζόν, μετά την ισοφάρισή του, στον αγώνα με τους Σαν Αντόνιο Σπερς. 

Αρχικά, ο Κάρι τόνισε: «Ο στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Γι’ αυτό παίζουμε. Όμως έχουμε φέρει την ομάδα μας σε μια πολύ καλή θέση για να τελειώσουμε τη σεζόν με μία νίκη και να καταφέρουμε κάτι που δεν έχει κάνει καμία άλλη ομάδα στην ιστορία. Κι αυτό είναι μεγάλο επίτευγμα».

Από την πλευρά του, ο Στιβ Κερ, προπονητής των πρωταθλητών του ΝΒΑ και παίκτης των Μπουλς το 1996, όταν είχε επιτευχθεί το συγκεκριμένο ρεκόρ, τόνισε μετά το τέλος του αγώνα: «Είναι τρελό. Νιώθω τυχερός που ήμουν μέλος αυτών των δύο ομάδων, που έπαιξα δίπλα στον Τζόρνταν, τον Πίπεν και τον Ρόντμαν υπό τις οδηγίες του Φιλ Τζάκσον και τώρα βρίσκομαι εδώ με αυτούς τους σπουδαίους παίκτες, τον Κάρι, τον Τόμπσον, τον Γκριν, τον Ιγκουοντάλα και όλα τα άλλα παιδιά, στην πρώτη μου προπονητική δουλειά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.