“Σκέφτομαι εμάς οχι την Τότεναμ”

Αποστολή Λονδίνο: Κωστής Μπότσαρης Την πεποίθηση του ότι οι παίκτες του θα βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό στο γήπεδο και θα προσπαθήσουν για ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Τότεναμ εξέφρασε ο Λάζλο Μπόλονι στην συνέντευξη τύπου.

Αποστολή Λονδίνο: Κωστής Μπότσαρης
Την πεποίθηση του ότι οι παίκτες του θα βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό στο γήπεδο και θα προσπαθήσουν για ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Τότεναμ εξέφρασε ο Λάζλο Μπόλονι στην συνέντευξη τύπου.
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ τόνισε μάλιστα ότι έχει κατασταλάξει στους 11 που θα ξεκινήσουν το ματς στο Λονδίνο…

Αναλυτικά ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε
 «Καταρχήν ειπώθηκαν τα περισσότερα και θα προσπαθήσω να βρω κάτι διαφορετικό. Μπορεί να γίνουν κάποιοι υπολογισμοί για το τι θα γίνει, αλλά εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Εχουμε κάποια καλά σημεία και πρέπει να τα βάλουμε σε εφαρμογή. Ξέρουμε ποια είναι η Τότεναμ και την αποτελεσματικότητά της. Εγώ από την πλευρά μου σκέφτομαι τους ποδοσφαιριστές μου και εγώ σκέφτομαι τον Λίνο και τον Βιεϊρίνια. Ο καθένας με τα δικά του προβλήματα.»

Για το πώς θα αντιμετωπίσει τα προβλήματα στην αριστερή πλευρά : «Με έναν αριστερό μπακ και έναν αριστερό μέσο. Δεν ξέρω αν είναι καλή απάντηση αλλά πάνω κάτω αυτό σκέφτομαι. Θα βάλουμε επίσης και έναν αριστερό μέσο».

Για το αν έχει αποφασίσει για την ενδεκάδα: «Ναι έχω αποφασίσει.»

Για την ποιότητα της Τότεναμ και τη δυσκολία του ΠΑΟΚ: «Ηδη είπα κάποιες από τις σκέψεις μου. Σκέφτομαι πως θα βγάλουμε τα δυνατά μας σημεία και σκέφτομαι λιγότερο την Τότεναμ».

Για το αν μοιάζει το αυριανό παιχνίδι με το πρώτο: «Θα ήθελα να μοιάζουν τα δύο παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Στο πρώτο παιχνίδι έχω την αίσθηση ότι ο ΠΑΟκ έχασε δύο βαθμούς. Αύριο ξέρουμε ότι μία ισοπαλία είναι ένα καλό αποτέλεσμα εδώ, αλλά ξέρουμε ότι δεν είναι αρκετό. Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ εκπροσώπησε ο Στέφανος Αθανασιάδης, ο οποίος αν και αναγνώρισε την ανωτερότητα της Τότεναμ, τόνισε ότι ο δικέφαλός δεν πήγε στο Λονδίνο για να παραδοθεί αμαχητί

Αναλυτικά ο Κλάους Αθανασιάδης μίλησε
 «Αυτό που ξέρουμε είναι ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία από τις πιο φορμαρισμένες στην Ευρώπη. Θα παλέψουμε για το θετικό αποτέλεσμα. Αν καταφέρουμε να σταματήσουμε  το ρυθμό θα καταφέρουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και θα φύγουμε χαρούμενοι από εδώ».

Για το ποιο είναι το θετικό αποτέλεσμα: «Από τη στιγμή που παίρνεις έστω ένα βαθμό από μία τέτοια ομάδα είναι θετικό αποτέλεσμα. Θα προσπαθήσουμε για τη νίκη, αλλά αν τα καταφέρουμε και με την ισοπαλία θα είμαστε χαρούμενοι».

Για τις αλλαγές που θα έχει και πάλι η Τότεναμ: «Από τη στιγμή που είναι στην Τότεναμ όποιος και να παίξει θα είναι το ίδιο. Είναι πολύ καλή ομάδα και ακόμα και οι αναπληρωματικοί είναι εξίσου καλοί. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το θετικό αποτέλεσμα».

Για το κίνητρο των παικτών: «Όταν αντιμετωπίζεις ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι είναι κίνητρο να δώσεις το 100%. Ολοι θα προσπαθήσουμε για κάτι θετικό που θα μας βοηθήσει στη συνέχεια».

Για το γεγονός ότι απέχει δύο μήνες από τα γκολ: «Μακάρι να ήρθε η ώρα. Αυτό που θέλει ο επιθετικός είναι το γκολ και μακάρι να έρθει σε αυτό το παιχνίδι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.