Στην Κάλυμνο, κοντά στα παιδιά, ο Δημήτρης Διαμαντίδης

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης αποδέχτηκε άμεσα την πρόσκληση της ΕΑ Καλύμνου να ταξιδέψει στο νησί των σφουγγαράδων, κατά τη διάρκεια του τουρνουά "3οn3" δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά να δουν από κοντά ένα ίνδαλμά τους.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης αποδέχτηκε άμεσα την πρόσκληση της ΕΑ Καλύμνου να ταξιδέψει στο νησί των σφουγγαράδων, κατά τη διάρκεια του τουρνουά “3οn3” δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά να δουν από κοντά ένα ίνδαλμά τους. 

Ο “3D” του ελληνικού και του ευρωπαϊκού μπάσκετ τιμήθηκε από τον σύλλογο μπάσκετ του νησιού και μοίρασε αυτόγραφα σε κάθε ένα από τα περίπου 200 παιδιά που συμμετείχαν.

Ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Διαμαντίδης, είπε κατά την ομιλία του: «Βλέπω πολλά παιδιά που παίζουν μπάσκετ εδώ και το πιο ευχάριστο είναι να έχουμε παιδικά χαμόγελα. Το σημαντικό είναι να ευχαριστιόμαστε αυτό που κάνουμε και να περνάμε καλά. Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα, οπότε πρέπει να μάθουμε να συνεργαζόμαστε και να συγχωρούμε τον συμπαίκτη μας στα λάθη του», είπε στα παιδιά ο Διαμαντίδης και πρόσθεσε: 

«Μέσα από το μπάσκετ έκανα πολλές φιλίες που κρατούν μέχρι τώρα και το θεωρώ από τα πιο σημαντικά πράγματα. Είμαι ευλογημένος που έζησα όλη αυτή την εμπειρία και έπαιξα σε αυτό το επίπεδο αλλά μεγαλύτερη σημασία έχει ότι πέρασα καλά. Γι’ αυτό κι εσείς πρέπει να το απολαύσετε». 

Όπως ήταν φυσικό ο Δημήτρης Διαμαντίδης δεν σταμάτησε να υπογράφει αυτόγραφα, να βγαίνει φωτογραφίες και να δίνει πολύτιμες συμβουλές στα παιδιά ενώ στη συνέχεια βράβευσε τους αθλητές που διακρίθηκαν. Μία απόλυτα επιτυχημένη σεζόν για την ΕΑΚΑ ολοκληρώθηκε με εντυπωσιακό τρόπο, χάρη στην παρουσία ενός αθλητή που έβαλε την «σφραγίδα» του στο ελληνικό και το ευρωπαϊκό μπάσκετ, τον κορυφαίο Δημήτρη Διαμαντίδη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.