Τρεις παίκτες της Λέστερ, μεταξύ των έξι υποψηφίων για τον κορυφαίο της χρονιάς

Αποτελεί αντικείμενο συζήτησης σε κάθε ποδοσφαιρικό «στέκι», καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στην μεγαλύτερη έκπληξη της Ιστορίας.

Αποτελεί αντικείμενο συζήτησης σε κάθε ποδοσφαιρικό «στέκι», καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στην μεγαλύτερη έκπληξη της Ιστορίας. 

Ο λόγος για την Λέστερ, που διεκδικεί με ιδιαίτερες αξιώσεις τον τίτλο στο αγγλικό πρωτάθλημα, παίζοντας σε γενικές γραμμές καλό ποδόσφαιρο και συγκεντρώνοντας τα ποδοσφαιρικά βλέμματα απ΄όλον τον πλανήτη. 

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι οδηγεί τις «Αλεπούδες» στο τρόπαιο και μέσα από την δική του δουλειά, όλοι οι παίκτες της Λέστερ έγιναν γνωστοί στο ευρύ κοινό, παρά το γεγονός ότι μέχρι πέρυσι δεν τους ήξεραν παρά μόνο οι φίλαθλοι της ομάδας. Δικαίως, λοιπόν, τρεις από αυτούς, διεκδικούν τον τίτλο του καλύτερου παίκτη της χρονιάς στην Αγγλία, όπως ανακοίνωσε η ένωση επαγγελματιών ποδοσφαιριστών.

Πρόκειται για τον διεθνή -πλέον- επιθετικό, Τζέιμι Βάρντι, τον Αλγερινό μεσοεπιθετικό, Ριγιάντ Μαχρέζ και τον Γάλλο ανασταλτικό μέσο, Ενγκολό Καντέ, οι οποίοι θα διεκδικήσουν τον τίτλο, μαζί με τον Γάλλο μέσο της Γουέστ Χαμ, Ντιμίτρι Παγέ, τον Αγγλο επιθετικό της Τότεναμ, Χάρι Κέιν, και τον Γερμανό μέσο της Αρσεναλ, Μεσούτ Οζίλ.

Η ανακοίνωση για τον κορυφαίο παίκτης της χρονιάς στην Premier League, θα γίνει στις 24 Απριλίου, ενώ υπενθυμίζεται ότι το περυσινό βραβείο είχε πάρει ο Βέλγος μεσοεπιθετικός της Τσέλσι, Εντέν Αζάρ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.