Λύσεις για τις απουσίες ψάχνει ο Αναστόπουλος

Οι απουσίες του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα είναι και αρκετές, αλλά και σημαντικές και ο Νίκος Αναστόπουλος αναζητάει λύσεις.

Οι απουσίες του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα είναι και αρκετές, αλλά και σημαντικές και ο Νίκος Αναστόπουλος αναζητάει λύσεις. Ο έμπειρος τεχνικός γνωρίζει ότι δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Μάντζιου, Ταυλαρίδη, οι οποίοι και θα εκτίσουν την ποινή της μίας αγωνιστικής για την αποβολή τους στο παιχνίδι με τον Αρη.

Παράλληλα εκτός αποστολής έμειναν και οι τραυματίες Μπούρμπος, Πίτσος, οι οποίοι και συνεχίζουν το πρόγραμμα της θεραπευτικής τους αγωγής. Επίσης στα πλάνα του Νίκου Αναστόπουλου δεν είναι και οι Σαχσανίδης, Κατάϊ, Μονιάκης, Νύκταρης, Χαριτωνίδης.

Μετά την προπόνηση του Σαββάτου ανακοινώθηκε και η αποστολή, την οποία απαρτίζουν οι: Κάρολ, Βεζυρίδης, Ζορμπάς, Γαλανόπουλος, Μπουλούτ, Γεωργίου, Σόουζα, Βάντο, Ζαχαράκης, Κάλαϊτζιτς, Βερόν, Ουκάρ, Ζόρντι Λόπεζ, Καμπάνταης, Μποντόρ, Παπουλής, Σίσιτς, Χόρχε Λόπεζ, Σουμπίνιο.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.