Το Netflix κέρδισε τη θέση του στις προτιμήσεις των τηλεθεατών

Οι ενήλικες ψηφίζουν Netflix.Το Netflix κέρδισε την πρώτη θέση στη δημοτικότητα των τηλεοπτικών...

Οι ενήλικες ψηφίζουν Netflix.

Το Netflix κέρδισε την πρώτη θέση στη δημοτικότητα των τηλεοπτικών υπηρεσιών. Μία καταμέτρηση σε 2.500 ενήλικες, κατοίκους των Η.Π.Α, αποκάλυψε πως η streaming υπηρεσία Netflix αποτελεί τη νούμερο 1 προτίμηση των τηλεθεατών..

Σύμφωνα με το Variety, το Cowen Group, μία εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, ρώτησε τους ενήλικες που συμμετείχαν: “Ποια πλατφόρμα χρησιμοποιείς συχνότερα για να παρακολουθήσεις ένα video στην τηλεόραση;”. Με ποσοστό της τάξης του 27%, το Netflix ήταν ο μεγάλος νικητής, με την καλωδιακή τηλεόραση να το ακολουθεί με ποσοστό 20%.

Τα αποτελέσματα αποκτούν μεγαλύτερο ενδιαφέρον αν κοιτάξουμε ακριβώς τα δεδομένα της κατηγορίας των τηλεθεατών που ανήκουν στο ηλικιακό διάστημα 18-34, όπου η ανισότητα διακρίνεται ακόμα περισσότερο. Η λίστα με τις προτιμητέες πλατφόρμες για παρακολούθηση περιεχομένων βίντεο, σύμφωνα με την έρευνα, για τις ηλικίες18-34ετών είναι η εξής:

  • Netflix (39.7%)
  • YouTube (17.0%)
  • Basic Cable (12.6%)
  • Other (8.7%)
  • Hulu (7.6%)
  • Broadcast (7.5%)
  • Premium Cable (3.5%)
  • Amazon Prime Video (3.4%)

Ο κολοσσός των streaming υπηρεσιών έχει υποσχεθεί στους τηλεθεατές 1000 πρωτότυπα προγράμματα, μέχρι το τέλος του 2018. Ιδρύθηκε το 1997, στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, και στις αρχές του 2018 ανακοίνωσε πως με τα προγράμματα της έχει κερδίσει συνολικά 117.6 εκατομμύρια συνδρομητές.

Στην τελευταία θέση των προτιμήσεων βλέπουμε το Amazon Prime Video, μία μεγάλη έκπληξη αν αναλογιστεί κανείς πως η τηλεοπτική επέκταση της εταιρείας Amazon του Jeff Bezos επένδυσε $1 δις για την τηλεοπτική μεταφορά του κόσμου του “Lord of the Rings”.

Στον χώρο του θεάματος οι σειρές πάνε κι έρχονται και, είναι εύκολο κάποιος να χάσει το μέτρημα. Για να μην το χάσετε κι εσείς, ενημερωθείτε από τον πλήρη Τηλεοπτικό Οδηγό του IGN και απολαύστε ένα καλοκαίρι γεμάτο από σειρές.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.