Λυκογιάννης: “Θέλαμε τη νίκη”

Ικανοποιημένος από την πρώτη νίκη του Ίκαρου Καλλιθέας στο πρωτάθλημα της Α1, εμφανίστηκε ο Άρης Λυκογιάννης.

Ικανοποιημένος από την πρώτη νίκη του Ίκαρου Καλλιθέας στο πρωτάθλημα της Α1, εμφανίστηκε ο Άρης Λυκογιάννης. Ο Έλληνας τεχνικός, τόνισε πως η νίκη αυτή δώσει ώθηση στην ομάδα του για τη δύσκολη συνέχεια.

“Θέλαμε οπωσδήποτε τη νίκη, για πολλούς λόγους, και βαθμολογικούς και ψυχολογικούς. Ήμασταν με την πλάτη στο τοίχο, είχαμε μεγάλο άγχος, κάτι που φάνηκε και από τα πολλά λάθη που κάναμε. Τελικά, κερδίσαμε καθαρά και πήραμε και καλή διαφορά. Σημαντικό ρόλο έπαιξε η σκληρή άμυνα του δεύτερου ημιχρόνου. Επιτέλους, είδαμε να μας βγαίνει και το περιφερειακό σουτ. Έχουμε καλούς σουτέρ, αλλά δεν μας είχε βγει έως τώρα. Σήμερα (26/11) ήμασταν καλοί και, σε συνδυασμό με την καλή άμυνα και τα ριμπάουντ, κερδίσαμε δίκαια”.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Καλαφατάκης, έδωσε συγχαρητήρια στον Ίκαρο για τη νίκη, ενώ για την ομάδα του τόνισε πως πραγματοποίησε πολλά λάθη.

“Συγχαρητήρια στον Ίκαρο για τη νίκη την ήθελε πιο πολύ από εμάς. Η βαθμολογία δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα και την ποιότητα του Ικάρου, ο οποίος είχε δύο άτυχα αποτελέσματα. Στο τρίτο δεκάλεπτο χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας και ο Ίκαρος πήρε διαφορά. Προσπαθήσαμε να την καλύψουμε, όμως κάναμε αβίαστα λάθη. Ακόμα και στο τέλος που μειώσαμε κάναμε κακές επιλογές. Δουλέψαμε σκληρά μέσα στην εβδομάδα. Γενικά δεν είχαμε την βοήθεια που περιμέναμε από τους Σάντερς και Φλάουερς. Μας έλειψαν οι λύσεις από τους ξένους μας.Χωρίς να λέω κάτι για την ήττα μας πρέπει να τονίσω ότι το πρωτάθλημα γίνεται για τις ομάδες κι όχι για τους διαιτητές. Δεν είναι αυτοί οι πρωταγωνιστές. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε και προσπαθούν να μας κάνουν μαριονέτες. Τα λάθη είναι ανθρώπινα αλλά και εμείς ανθρώπινα μπορούμε να διαμαρτυρηθούμε”, τόνισε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός.

Και πρόσθεσε:” Η ομάδα φτιάχτηκε μετά τις 12 Σεπτέμβρη. Πήραμε παίκτες με τα τότε δεδομένα κι αυτό είχε ρίσκο. Έχουμε πολλούς ρούκι και παίκτες Α2. Αν δεν ανταποκριθούν οι ξένοι σαφώς θα πρέπει να κάνουμε σκέψεις. Από Φλάουρες στα προηγούμενα παιχνίδια είχαμε βοήθεια, όμως σήμερα δεν πήραμε κάτι. Όλα περνούν από το μυαλό μας. Μας ενδιαφέρει το τέλος κι όχι το τώρα. Πρέπει να προσαρμοστούν οι  ξένοι. Από τους περισσότερους Έλληνες είμαι ικανοποιημένος. Όσον αφορά τον Γκόινς τον πήραμε μπας και μας βγει. Είναι φτηνός και άξιζε το ρίσκο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.