Σαββίδης: «Ανέβηκε η πίεσή μου» (video)

Ενθουσιασμένος από την πρόκριση του ΠΑΟΚ στον τελικό της Volley League παρουσιάστηκε ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος ... αγχώθηκε κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ενθουσιασμένος από την πρόκριση του ΠΑΟΚ στον τελικό της Volley League παρουσιάστηκε ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος … αγχώθηκε κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο ιδιοκτήτης του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ έδωσε το «παρών» στο σπουδαίο ματς, όπως και οι εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα του «δικέφαλου του Βορρά».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη:
 
«Ήταν απαραίτητη η σημερινή νίκη, η οποία κατακτήθηκε δύσκολα. Είπα μέσα στους παίκτες να ολοκληρώσουν με άψογο τρόπο τη φετινή χρονιά. Κάναμε τώρα τις ενδιάμεσες νίκες που χρειαζόμασταν για να φθάσουμε στον τελικό στόχο, το πρωτάθλημα. Σκεφτόμουν μην τυχόν πάει κάτι στραβά. Θα στεναχωριόμουν αν χάναμε σήμερα. Κερδίσαμε, όμως! Τώρα θα προσπαθήσω να είμαι και στους τελικούς. Επισήμανα στην ομάδα πως όπου και αν είμαι, η ψυχή μου θα είναι μαζί τους. Σήμερα βίωσα πάρα πολύ έντονα το παιχνίδι. Ανέβηκε η πίεσή μου!».
 
Για τις τελευταίες εξελίξεις στο ποδόσφαιρο και την επικείμενη επανέναρξη του Κυπέλλου:
«Πρώτα απ’ όλα περιμένω τις τελικές αποφάσεις. Και τώρα, όμως, σας λέω ότι δε θα κάνω πίσω. Κάποια πράγματα δεν τα ξεπερνάω. Φθάσαμε στα επιτρεπόμενα όρια. Στο ποδόσφαιρο γίνονται κάποια πράγματα και ελπίζω ότι έγινε η αρχή για σοβαρές αλλαγές. Όπως είπα και χθες στη Βουλή, τα αγαπημένα χρώματα της Ελλάδας θα είναι σύντομα τα ασπρόμαυρα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.