Παναιτωλικός- ΑΕΚ: Συνέντευξη Τύπου (vid)

Δείτε τί είπαν Μπάμπης Τεννές και Νίκος Κωστένογλου στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης Παναιτωλικός - ΑΕΚ...

Δείτε τί είπαν Μπάμπης Τεννές και Νίκος Κωστένογλου στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης Παναιτωλικός – ΑΕΚ…

Νίκος Κωστένογλου:

«Είναι πολύ μεγάλη νίκη, απέναντι σε πολύ καλή ομάδα και σε μια πολύ δύσκολη έδρα.

Μας δίνει θάρρος και πίστη να προχωρήσουμε. Είμαστε στο δυσκολότερο σημείο στην ιστορία της ΑΕΚ. Συγχαρητήρια σε όσους συμμετέχουν σε αυτήν την προσπάθεια. Με νύχια και δόντια παίξαμε σήμερα για να κερδίσουμε και αξίζαμε την νίκη. Η ΑΕΚ και οι παίκτες. Λόγω της ιστορίας και της βαρύτητας της φανέλας καταφέραμε να πάρουμε την νίκη. Θεωρώ κάναμε πολύ καλή εμφάνιση μας στο πρώτο ημίχρονο. Δεν απειληθήκαμε, εκτός από μια φάση. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, στο ξεκίνημα του δευτέρου ήταν ο Παναιτωλικός καλύτερος. Πολύ επιθετικός, δύο φορές από αριστερά μας διέσπασε. Σημαντικό ότι δεν δεχθήκαμε γκολ. Είχαμε σθένος και ηρεμία.

Σε κάθε παιχνίδι που ξεκινά πιστεύουμε στην νίκη. Είναι σημαντικό να έχουμε αισιοδοξία, πίστη και ελπίδα. Το έχω και εγώ και προσπαθώ να το μεταφέρω. Τώρα ξεκινούν τα δύσκολα για εμάς. Ακολουθεί ένα ευρωπαϊκό ματς. Θα πάμε σε μια σωστή διαχείριση του αγώνα την Πέμπτη. Έχουμε πρόβλημα με Λύμπε. Προσπαθώ για την σωστή διαχείριση. Τα δύο εντός έδρας που ακολουθούν είναι σημαντικά. Είθισται να λέμε ότι πάμε για την νίκη πάντα. Θα είναι τα πιο δύσκολα ματς τώρα».

Όσο για τους στόχους της ΑΕΚ ο Νίκος Κωστένογλου δήλωσε: «Δεν έχουμε μακροπρόθεσμους στόχους. Κοιτάμε κάθε ματς. Πάντα για την νίκη, με κάθε αντίπαλο. Αν πιστέψουμε ότι γίναμε πολύ καλή ομάδα, θα αρχίσουν τα δύσκολα. Είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς. Δεν είμαι είμαστε η μεγάλη ομάδα που κερδίζει άνετα. Αν δεν έχουν συγκέντρωση και σοβαρότητα οι παίκτες δεν μπορούμε να κερδίσουμε. Συγχαρητήρια στον πρόεδρο του Παναιτωλικού και την πόλη για αυτό που έχετε κάνει εδώ στο Αγρίνιο.

Επιπλέον ο τεχνικός της «Ένωσης» αναφέρθηκε στον Σάββα Γκέντσογλου και στο θέμα που έχει δημιουργηθεί λέγοντας: «Ο καθένας επιλέγει τον δρόμο του. Εγώ προσπαθώ να είμαι δίκαιος. Κανείς δεν παίζει στην ΑΕΚ με το ζόρι. Η φανέλα είναι βαριά. Δεν έχει να κάνει με εμένα προσωπικά το θέμα του παίκτη, αλλά είναι από πριν και έτσι δεν μπορώ να πω ότι έχει τελειώσει για μένα ο Γκέντσογλου. Υπάρχει διοίκηση που έχει αναλάβει το θέμα. Ειδικά ο πρόεδρος. Σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθεί και η απόφαση».

Μπάμπης Τεννές:

«Μετά από πολλά χρόνια φιλοξενούσαμε μεγάλο αντίπαλο. Είναι γεγονός ότι όλοι μας περιμέναμε κάτι καλύτερο. Απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα, που όμως προσωπικά δεν είχαμε διαφορά. Εμείς δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Αν ήμασταν καλοί… Δεν δεχθήκαμε φάσεις. Με τρεις φάσεις δεχθήκαμε δύο γκολ. Δημιουργήσαμε και εμείς, αλλά δεν βάλαμε γκολ. Έχουμε τρεις αποβολές και προβληματίζομαι. Δεν επιτρέπετε. Θα δούμε τι θα γίνει με αυτό το θέμα. Έχουμε στεναχώρια. Όχι γιατί έχουμε ίδιους στόχους με ΑΕΚ, αλλά επειδή πιστεύω πολύ στην ομάδα μας. Με έχει πειράξει το σημερινό. Συνεχίζουμε… Το χάσαμε εμείς το ματς. Η ΑΕΚ μεγάλη ομάδα, βαριά φανέλα, αλλά δεν ήταν στο γήπεδο δεν φαινόταν η διαφορά. Σε καμία περίπτωση. Με μια φάση 0-1, εμείς τίποτα με φάσεις. Για την τιμωρία του Μπαμόγκο θα δούμε. Δεν το παρατήσαμε το ματς, αλλά δεν πετύχαμε τον στόχο μας».
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.