Περόνε: «Θέλουμε τη νίκη»

Μόνο τη νίκη θέλει ο Εμάνουελ Περόνε στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Μόνο τη νίκη θέλει ο Εμάνουελ Περόνε στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Ο Αργεντινός επιθετικός του Αστέρα Τρίπολης τόνισε πως η αναμέτρηση κόντρα στους «ερυθρολεύκους» είναι δύσκολη, ενώ συμπλήρωσε πως η ομάδα του θα πρέπει να παρουσιαστεί αποφασισμένη στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. Χαρακτηριστικά, τόνισε στο match program της αναμέτρησης.

Πώς ξεκίνησες να παίζεις ποδόσφαιρο; «Από ηλικία 5 ετών. Στην Αργεντινή πηγαίνουν τα παιδιά σε σχολές ποδοσφαίρου. Ο πατέρας μου, που του άρεσε το ποδόσφαιρο, με πήγε σε μια σχολή».

Θεωρείς την Ελλάδα δεύτερη σου πατρίδα; «Μετά από τόσα χρόνια πιστεύω πως δέθηκα με τους ανθρώπους της και τις συνήθειες της. Σίγουρα την θεωρώ ως δεύτερη μου πατρίδα».

Τι σημαίνει για σένα ότι παίζεις στον Αστέρα; «Από την στιγμή που είναι ομάδα της Σούπερ Λιγκ και μου άνοιξε τις πόρτες να ξαναγυρίσω στην Ελλάδα σημαίνει πολλά πράγματα. Θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα και να δικαιώσω την εμπιστοσύνη που έδειξε η διοίκηση στο πρόσωπο μου».

Το γκολ που σημείωσες εναντίον του ΠΑΟΚ, χάρισε την πρώτη φετινή νίκη στον Αστέρα. «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που έβαλα γκολ, αλλά είμαι περισσότερο ευτυχισμένος που κέρδισε ο Αστέρας. Το είχε ανάγκη αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα».

Ποια είναι η καλύτερη στιγμή στην καριέρα σου; «Όταν έπαιξα με την Εθνική Αργεντινής (Κ-21) και κατακτήσαμε το Παναμερικάνικο Πρωτάθλημα το 2002 κερδίζοντας στον τελικό την Βραζιλία με 1-0».

Τι προσόντα πρέπει να έχει ένας καλός επιθετικός; «Το πρώτο είναι να έχει καλή φυσική κατάσταση, για να δημιουργεί καλές και πολλές φάσεις στην αντίπαλη περιοχή και ύστερα τεχνική, που θα τον βοηθάει στα καλά τελειώματα των φάσεων που δημιουργεί».

Ο Αστέρας αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό. Πως βλέπεις αυτό το παιχνίδι; «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, που πρέπει να είσαι 100% συγκεντρωμένος από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό για να μπορείς να διεκδικήσεις κάτι. Εμείς πιστεύω είμαστε σε καλή κατάσταση ως ομάδα και αν επαναλάβουμε την εμφάνιση που κάναμε με τον ΠΑΟΚ, μπορούμε να πάρουμε κάτι καλό».

Πιστεύεις στον Θεό; Αν ήσουν Θεός για μία μέρα τι θα άλλαζες; «Ναι, πιστεύω. Αυτό που θα άλλαζα, θα ήταν η φτώχεια. Να μην υπήρχε πουθενά στον κόσμο».

Έχεις κάποιο πρότυπο σαν επιθετικό; «Παλιά μου άρεσε ο Μπατιστούτα ενώ στο σύγχρονο ποδόσφαιρο θα ξεχωρίσω τον Ιμπραΐμοβιτς».

Έχεις κλάψει ποτέ για κάτι; «Ναι, πολλές φορές και για πολλά πράγματα. Για το ποδόσφαιρο, αλλά και για πράγματα της καθημερινότητας».

Αν ήξερες πως η ευχή που έκανες, θα έπιανε, τι ευχή θα έκανες για σένα και τον Αστέρα; «Για μένα και τους ανθρώπους που αγαπάω να έχουμε υγεία και για τον Αστέρα, να είναι πάντα ψηλά στην Σούπερ Λιγκ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.