Νέα σενάρια στον Εμποκού

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να εξετάζει και πάλι την περίπτωση του Πολ Ζοσέ Εμποκού για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να εξετάζει και πάλι την περίπτωση του Πολ Ζοσέ Εμποκού για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Κονγκολέζος επιθετικός αγωνίζεται την εφετινή σεζόν στην Κιέβο, με την οποία μετράει 18 συμμετοχές. Ο πρώην επιθετικός της Σταντάρ Λιέγης, η οποία διατηρεί τα δικαιώματά του, φέρεται να αρέσει στους ιθύνοντες του «τριφυλλιού», με τον Αντρέα Στραματσιόνι να συγκεντρώνει πληροφορίες για τον παίκτη.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς και να ενεργοποιηθεί η οψιόν που έχει η ιταλική ομάδα, θεωρείται δύσκολο να παραμείνει στο ρόστερ της τη νέα σεζόν και το πιθανότερο είναι να παραχωρηθεί δανεικός. Οι «πράσινοι» ξεκαθαρίζουν πως δεν έχουν καταθέσει κάποια πρόταση για τον παίκτη και πως εξετάζουν παράλληλα και άλλες περιπτώσεις για την επιθετική γραμμή της ομάδας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.