Ελεύθερος ο Αζεβέδο ωστόσο …

Ο Μάρσιο Αζεβέδο αποκτήθηκε ως δανεικός από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ τον περασμένο Ιανουάριο μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο 31χρονος Βραζιλιάνος, που δε δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα και μόνον καλά έχουν να πουν γι’ αυτό οι άνθρωποι της τεχνικής ηγεσίας και οι συμπαίκτες του στον «Δικέφαλο», δεν πήρε πολλές ευκαιρίες αφού μπροστά του ως βασικός υπήρχε ο εξαιρετικός Αντελίνο Βιεϊρίνια

Ο Μάρσιο Αζεβέδο αποκτήθηκε ως δανεικός από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ τον περασμένο Ιανουάριο μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο 31χρονος Βραζιλιάνος, που δε δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα και μόνον καλά έχουν να πουν γι’ αυτό οι άνθρωποι της τεχνικής ηγεσίας και οι συμπαίκτες του στον «Δικέφαλο», δεν πήρε πολλές ευκαιρίες αφού μπροστά του ως βασικός υπήρχε ο εξαιρετικός Αντελίνο Βιεϊρίνια. Η νέα σεζόν ξεκίνησε με στόχο να δοθεί μια τελευταία ευκαιρία στον Λεβέκ με γνωστά πλέον τα όσα ακολούθησαν και πλέον στον ΠΑΟΚ αναζητούν λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας.
Ο Αζεβέδο, που έμεινε ελεύθερος από την ουκρανική ομάδα, θα μπορούσε να είναι μια τέτοια, με σημαντικότατο πλεονέκτημα πως γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα και τις λειτουργίες της, ωστόσο η αμοιβή του ανέρχεται στο μισό εκατομμύριο ευρώ, ποσό που κρίθηκε υπερβολικό για έναν ποδοσφαιριστή που προορίζεται γι’ αναπληρωματικός. Για να υπάρξει δραματική μεταβολή στα υπάρχοντα δεδομένα θα πρέπει ο ίδιος να αποδεχτεί σημαντική μείωσε στις αποδοχές του, κάτι που δε μοιάζει και τόσο πιθανό με αρκετές ομάδες από την Ουκρανία κι όχι μόνον να έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.