Μακ: «Γι’ αυτό πήγα πέρσι στον ΠΑΟΚ»

Συνέντευξη σε ρωσική ιστοσελίδα έδωσε ο Ρόμπερτ Μακ. Ο διεθνής Σλοβάκος, που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στον ΠΑΟΚ από τη Ζενίτ, επέστρεψε στην Αγία Πετρούπολη, όπου και προετοιμάζεται πλέον για τη νέα σεζόν

Συνέντευξη σε ρωσική ιστοσελίδα έδωσε ο Ρόμπερτ Μακ. Ο διεθνής Σλοβάκος, που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στον ΠΑΟΚ από τη Ζενίτ, επέστρεψε στην Αγία Πετρούπολη, όπου και προετοιμάζεται πλέον για τη νέα σεζόν. Γι’ αυτό το νέο ξεκίνημα αλλά και για την περσινή του επιλογή ν’ αγωνιστεί στον «Δικέφαλο» σχολίασε σχετικά μένοντας αρκετά στην αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας στη ρωσική ομάδα και την επιστροφή του Σεργκέι Σέμακ σ’ αυτήν: «Είναι ένα νέο κίνητρο για μένα και μου δίνει όρεξη το να δουλέψω με τον Σεργκέι Σέμακ. Την περσινή σεζόν, ήθελα να μείνω, αλλά ο Μαντσίνι δε με ήθελε στην ομάδα, γι’ αυτό επέλεξα τον ΠΑΟΚ. Εκανα αυτήν την επιλογή, γιατί είναι ένας σύλλογος που τον ήξερα καλά. Τώρα έχουμε νέο προπονητή, νέες τακτικές και μεθόδους δουλειάς. Θα δούμε τί θα γίνει στη συνέχεια. Αυτήν τη στιγμή επικεντρώνομαι στη δουλειά και στο να είμαι έτοιμος για τη νέα σεζόν».
Ειδικά για τον Ρώσο τεχνικό πρόσθεσε: «Είναι εξαίρετος άνθρωπος. Με βοήθησε πολύ όταν πρωτοήρθα στην Αγία Πετρούπολη». Και ολοκλήρωσε σχολιάζοντας το Παγκόσμιο Κύπελλο: «Είναι περίεργη διοργάνωση, με την καλή έννοια. Υπάρχουν πολλές εκπλήξεις. Ποιός θα έλεγε ότι η Ιαπωνία, θα δυσκόλευε τόσο πολύ το Βέλγιο; Η Ρωσία είναι μια έκπληξη και απέδειξε ότι μπορεί να βρεθεί ψηλά στη διοργάνωση. Ολες οι ομάδες απέδειξαν ότι μπορούν να σταθούν επάξια σε αυτό το επίπεδο».
Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως παρά την όχι και τόσο αποδοτική του σεζόν στην Τούμπα, η εισήγηση της τεχνικής ηγεσίας ήταν θετική ως προς την παραμονή του αλλά επ’ ουδενί με τα χρήματα που αξίωνε η ρωσική ομάδα για την οριστική παραχώρησή του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.