Ρονάλντο: «Δίνω τα πάντα»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο υπογράμμισε πως δίνει τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο και πως οι φίλαθλοι της «Βασίλισσας» της Ευρώπης γνωρίζουν πως πάντα προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο υπογράμμισε πως δίνει τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο και πως οι φίλαθλοι της «Βασίλισσας» της Ευρώπης γνωρίζουν πως πάντα προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός μίλησε για την πρόκριση της Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά του Champions League, καθώς επίσης και στην έως τώρα πορεία των «μερένχες». 

Αρχικά, ο Ρονάλντο τόνισε: «Ξέραμε ότι έπρεπε να σκοράρουμε τρία γκολ η παραπάνω. Ήταν ένα αρκετά δυνατό παιχνίδι αλλά το είχαμε υπό έλεγχο. Είχαμε περισσότερη ένταση και περισσότερες ευκαιρίες για γκολ. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε για την παρουσία των φιλάθλων της Ρεάλ Μαδρίτης στη ρεβάνς: «Υπάρχει πάντα μεγαλύτερη ζωντάνια τις μέρες που έχει Τσάμπιονς Λιγκ. Οι παίκτες αισθάνονται διαφορετικά σε τέτοια παιχνίδια, για αυτό ήταν μία εκπληκτική νύχτα για μας».

Επίσης, μίλησε και για την πρόκριση της Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά: «Είπα πως ήταν μια εκπληκτική νύχτα για μας. Η ομάδα είναι σε πολύ καλή φόρμα, το ίδιο και οι οπαδοί μας».

Σχετικά με τη συμβουλή του Κέιλορ Νάβας, ο Πορτογάλος αποκάλυψε: «Προπονούμαστε μαζί και θα με σκοτώσει αν σου πω τι μου είπε, αλλά μου τόνισε να εκτελέσω αργά και όχι τρέχοντας επειδή ήξερε ότι θα σκοράρω με αυτό τον τρόπο».

Ο Ρονάλντο δήλωσε για το αν στοχεύει σε νέο ρεκόρ: «Θα δούμε. Τα γκολ έρχονται φυσικά αλλά προφανώς και θα ήθελα να σπάσω το ρεκόρ μου».

Τέλος, τόνισε για τα 37 χατ τρικ που έχει πετύχει: «Δεν είναι κακό. Προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα μου. Το να σκοράρω είναι στο DNA μου αλλά το σημαντικό είναι η ομάδα. Ευχαριστώ τους παίκτες και τους οπαδούς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.