ΠΑΟΚ- Κέρκυρα: Συνέντευξη Τύπου (vid)

Δείτε τί είπαν Λάζλο Μπόλονι και Χάβι Γκράθια στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης ΠΑΟΚ - Κέρκυρα...

Λάζλο Μπόλονι: «Η πρώτη μου σκέψη είναι ότι κάποια λάθη μας έκαναν την εμφάνισή τους δύο και τρεις φορές στο παιχνίδι. Σκέφτηκα την επιθετικότητά μας και την αποτελεσματικότητά μας. Πρέπει να κάνουμε μία πολύ πιο επιθετική κατοχή της μπάλας, οι τελικές πάσες πρέπει να είναι πιο αποτελεσματικές, γίνουμε πιο αποτελεσματικοί στο ένας εναντίον ενός. Αυτό σημαίνει για μένα να είσαι επιθετικός όταν βρίσκεσαι μπροστά. Με αυτή τον τρόπο πλησιάζεις πιο εύκολα τη νίκη. Στους αγώνες με τον Εργοτέλη και με τον ΟΦΗ, είχαμε επιθετική παρουσία, αλλά όχι όπως έπρεπε για να νικήσουμε. Ξέρουμε ότι όλες οι ομάδες εναντίον μας έχουν μία αμυντική λειτουργία.

Μου άρεσε πολύ περισσότερο το δεύτερο ημίχρονο, αν εξαιρέσουμε το τελευταίο κομμάτι των προσπαθειών μας. Θα προσπαθήσω να βρω τα θετικά στοιχεία, για μένα είναι σημαντικό ότι ο Κλάους φαίνεται να επιστρέφει στην ομάδα, πιστεύω ότι το παιχνίδι του Κοντρέρας στο κέντρο δεν ήταν κακό, μας έδωσε δύναμη. Ο Φωτάκης ήταν βελτιωμένος, ο Σταφυλλίδης συνέχισε τις καλές εμφανίσεις στο δεύτερο μέρος. Το τελικό μου συμπέρασμα είναι ότι η νοοτροπία μας πρέπει να φτάσει σε τοπ επίπεδο για να αποδίδουμε βάσει των απαιτήσεων».

 «Δύο ήταν οι παίκτες που άλλαξαν θέση. Ο Κοντρέρας μας έδωσε δύναμη στο κέντρο. Ήθελα να το δοκιμάσω καθώς χρειαζόμαστε αυτή τη δύναμη. Είμαι ικανοποιημένος από τον Κοντρέρας. Ο δεύτερος ήταν ο Αθανασιάδης που έπαιξε δεξιά. Δεν είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση του Κλάους δεξιά. Ήθελα να υποστηρίζει τις ανόδους του Έτο. Ο Έτο δεν ήταν καλά, δεν ήταν 100% έτοιμος για τον αγώνα, τον αντικατέστησα και ο Αθανασιάδης πέρασε στην επίθεση. Με την ευκαιρία, να πω ότι ο Ετό στη Μπαρτσελόνα έπαιζε στράικερ και στην Ίντερ έπαιξε στα πλάγια. Το δοκιμάσαμε αυτό καθώς έχουμε τον Παπάζογλου που είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι. Δεν νομίζω ότι αξίζει τόση κουβέντα αυτή η εσωτερική μετακίνηση του Αθανασιάδη στα δεξιά».

«Δεν με θυμώνουν τέτοιου είδους πράγματα. Ο Ίβιτς έβγαινε δεξιά, αλλά ερχόταν άλλος παίκτης στη θέση του. Προσπάθησε να κάνει σέντρες και κάποιες ήταν καλές. Αυτά συμβαίνουν μέσα στον αγώνα».

«Είναι μία πολύ δύσκολη σεζόν. Θα ήθελα να είμαι πρώτος. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να μιλήσουμε για πρωτιά. Πρέπει να δώσουμε απαντήσεις και λύσεις σε άλλα προβλήματα».

Χάβι Γκραθία: «Νομίζω ότι στο παιχνίδι κάναμε σκληρή δουλεία κλείνοντας τους χώρους και στο κέντρο και στην αμυντική μας γραμμή. Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε να βγούμε και στην επίθεση και είχαμε κάποια φάουλ και κόρνερ. Στο δεύτερο θέλαμε να διεκδικήσουμε τη νίκη, αλλά ο αντίπαλος μας οδήγησε στην ισοπαλία. Είμαστε ευτυχισμένοι από τον πόντο στην Τούμπα και συνεχίζουμε να δουλεύουμε για να γίνουμε καλύτεροι», είπε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός και συνέχισε: «Εύκολο δεν είναι κανένα παιχνίδι και πολύ περισσότερο στην Τούμπα. Ο αντίπαλος είχε κατοχή έφτασε να κάνει φάσεις στην εστία μας. Δουλειά μας ήταν να αμυνθούμε, το κάναμε καλά και νομίζω ότι δίκαια πήραμε τον βαθμό. Οι παίκτες μου έφτασαν στα όρια τους. Αν υπήρχε και άλλος χρόνος πιθανόν ο ΠΑΟΚ να πετύχαινε κάποιο γκολ, ωστόσο εμείς από φυσική κατάσταση φτάσαμε στα όριά μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.