Φροντιστήριο στους νέους (video)

Ο Χριστόφορος Κόλα με τον Νίκο Παναγιωτάρα δούλεψαν έξτρα με τους νεαρούς σε ηλικία παίκτες της ΑΕΚ, προκειμένου να βελτιώσουν τις αδυναμίες τους.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι από τους προπονητές που ρίχνει βάρος στις ακαδημίες, θέλοντας να βελτιώσει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο ρόστερ. Για τον λόγο αυτό άλλωστε συμπεριέλαβε στο τιμ τον Νίκο Παναγιωτάρα, ο οποίος έχει ως αρμοδιότητα να δουλέψει με τους νεαρούς άσους της ομάδας και να τους αλλάξει επίπεδο.

Στο πλαίσιο αυτό, το απόγευμα της Πέμπτης (5/7), λίγο μετά το φινάλε της προπόνησης, ο Χριστόφορος Κόλα μαζί με τον Νίκο Παναγιωτάρα (και τον Ουζουνίδη να παρακολουθεί από κοντινή απόσταση), κράτησαν κοντά τους όσους νεαρούς παίκτες της ΑΕΚ βρίσκονται στην προετοιμασία προκειμένου να δουλέψουν μαζί σε συγκεκριμένες ασκήσεις, για να βελτιωθούν τόσο δημιουργικά όσο και ανασταλτικά.

Σε μια μάλιστα απ’ αυτές, στην οποία έπρεπε οι μισοί να μαρκάρουν αντίπαλο, ακούστηκε η ατάκα: “Στη Super League οι αντίπαλοι είναι εμπειροι. Αν “κολλήσεις” πάνω τους θα σε πάνε όπου θέλουν. Πρέπει να αφήνεις λίγη απόσταση για να έχεις ευελιξία να κινηθείς και να μαρκάρεις”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.