Ντιγκινί στο Νovasports: «Με ενδιαφέρει ο Ατρόμητος»

Ο Νικολά Ντιγκινί είναι ένας από τους πολλούς ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν τον Ατρόμητο ενόψει της νέας σεζόν και όπως ο ίδιος είπε στο novasports.gr και τον Γιαννικό Δούσκα, οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε μια πρώτη επαφή.

Ο Νικολά Ντιγκινί είναι ένας από τους πολλούς ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν τον Ατρόμητο ενόψει της νέας σεζόν και όπως ο ίδιος είπε στο novasports.gr και τον Γιαννικό Δούσκα, οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε μια πρώτη επαφή.

Το ότι ο Ατρόμητος πάντα δουλεύει μεθοδικά στο μεταγραφικό παζάρι προετοιμάζοντας τις κινήσεις του πολύ πριν το τέλος της σεζόν, είναι γνωστό εδώ και αρκετά χρόνια. Όπως τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος οι Περιστεριώτες ήδη βολιδοσκοπούν περιπτώσεις που μπορεί να τους ενδιαφέρουν, πάντα με την σύμφωνη γνώμη του προπονητή.

Από τη στιγμή που ακόμα δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα και το κύπελλο, δεν πρόκειται να προχωρήσει καμία μεταγραφική κίνηση. Η σειρά έχει ως εξής: αρχικά συζητήσεις με τον Δέλλα για το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών, εν συνεχεία ανανεώσεις ποδοσφαιριστών που λήγουν τα συμβόλαιά τους όπως οι Λαζαρίδης, Μπρίτο και Γκορμπούνοφ.

Από εκεί και πέρα θα προχωρήσει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ατρόμητου, μια ομάδα που πάντα ενδιαφέρεται για ότι αξιόλογο υπάρχει στην ελληνική αγορά. Ένας από τους παίκτες λοιπόν που έχει ήδη απασχολήσει τους κυανόλευκους, ανάμεσα σε μια λίστα είκοσι και πλέον παικτών, είναι και ο Νικολά Ντιγκινί.

Το novasports.gr και ο Γιαννικός Δούσκας επικοινώνησαν με τον Γάλλο επιθετικό του Πανθρακικού, ο οποίος επιβεβαίωσε επί της ουσίας το φλερτ ανάμεσα στις δύο πλευρές λέγοντας χαρακτηριστικά: “Όντως υπάρχει ενδιαφέρον για μένα από τον Ατρόμητο. Έχουν υπάρξει κάποιες επαφές, όπως όμως έχω μιλήσει και με άλλες ομάδες από την Ελλάδα. Τίποτα δεν είναι οριστικό. Έχω συμβόλαιο με τον Πανθρακικό μέχρι τον Ιούνιο.”

Από τη στιγμή που επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Ατρόμητου, μοιραία η επόμενη ερώτηση ήταν αν ενδιαφέρει και τον ίδιο η προοπτική της ομάδας του Περιστερίου: “Με ενδιαφέρει ο Ατρόμητος. Είναι μια πολύ καλή ομάδα από αυτές που λέμε στο “πάνω ράφι” και θα ήθελα να παραμείνω στην Ελλάδα γιατί νιώθω πολύ όμορφα εδώ.”

Σχετικά με τον συμπατριώτη του Άντονι Λεταλέκ ο οποίος αγωνίζεται στον Ατρόμητο είπε: “Δεν έχω επαφή με τον Λεταλέκ, αλλά σίγουρα παίζει ρόλο το ότι υπάρχει ένας συμπατριώτης μου στην ομάδα.” Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι ο Ντιγκινί συνυπήρξε με τον Εμπόου στον Πανθρακικό.

Ότι και να συμβεί πάντως ανάμεσα στις δύο πλευρές, αυτό θα συμβεί μετά το τέλος του πρωταθλήματος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.