«Είδωλά μου ο Ανρί και ο Ίμπραΐμοβιτς» (video)

Ο Τόμας Πέκχαρτ παρέλαβε το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 29ης αγωνιστικής και σχολίασε τα δημοσιεύματά στα οποία σύγκριναν την κίνησή του με αυτή του Ίμπραΐμοβιτς.

Ο Τόμας Πέκχαρτ παρέλαβε το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 29ης αγωνιστικής και σχολίασε τα δημοσιεύματά στα οποία σύγκριναν την κίνησή του με αυτή του Ίμπραΐμοβιτς.

Ο Τσέχος στράικερ της ΑΕΚ, με δύο δικά του γκολ κόντρα στον Πανιώνιο, χάρισε τη νίκη στην ομάδα και με το βραβείο ανά χείρας τόνισε:

“Είναι ένα από τα καλύτερα γκολ που έχω πετύχει, αλλά είχα επίσης πετύχει ένα πολύ καλό στο τσέχικο πρωτάθλημα και απ’ όσο θυμάμαι ήταν σχεδόν όπως αυτό. Πήγα πάνω στη μπάλα και η αλήθεια είναι ότι δουλειά ενός επιθετικού είναι να έχει ένστικτο. Ήμουν την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο σημείο. Δεν υπήρχε αρκετός χώρος μεταξύ των αμυντικών, αλλά με τακουνάκι κατάφερα και σκόραρα”.
Σε ότι αφορά στα δημοσιεύματα που σύγκριναν την κίνησή του στο πρώτο γκολ που πέτυχε, με ανάλογες κινήσεις που έχει κάνει στο παρελθον ο Ζλάταν Ίμπραΐμοβιτς, υποστήριξε:
“Ήταν το είδωλό μου (ο Ίμπραΐμοβιτς), όπως και ο Ανρί, όταν ήμουν μικρός. Ήθελα να του μοιάσω. Είναι όμως πολύ καλύτερος από μένα, δεν είμαι στο ίδιο επίπεδο. Όταν ήμουν όμως νέος, αλλά ακόμα και τώρα τον παρακολουθώ πως σκοράρει σε βίντεο που υπάρχουν στο διαδίκτυο. Σίγουρα είναι ένας απ’ τους αγαπημένους μου παίκτες”.

Δείτε την βράβευση του Πέκχαρτ στο video του Novasports.gr.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.