Δικός του ο Χιλ

Αγκαλιά με τον γκαρντ των Ιντιάνα Πέισερς, Τζορτζ Χιλ βρίσκεται ο Ολυμπιακός και η απόκτησή του μπορεί να ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ώρες.

Αγκαλιά με τον γκαρντ των  Ιντιάνα Πέισερς, Τζορτζ Χιλ βρίσκεται ο Ολυμπιακός και η απόκτησή του μπορεί να ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ώρες. Ο 25χρονος (1,88μ.) Χιλ, θα υπογράψει συμβόλαιο για το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά θα αποχωρήσει αν λήξει το lockout στο ΝΒΑ.

Πριν από τον Χιλ ο Ολυμπιακός είχε προσεγγίσει τον Χοσέ Καλντερόν, αλλά ο Ισπανός γκαρντ ζήτησε διορία και ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να περιμένει. Ο Χιλ θα προσπαθήσει να έρθει το ταχύτερο στην Ελλάδα και να αγωνιστεί ακόμη και κόντρα στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ την Πέμπτη για την Ευρωλίγκα.

Ο  Χιλ καλύπτει με επιτυχία τις θέσεις «1» και «2». Είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου της Ιντιάνα και το 2008 επελέγη από τους Σπερς στο νούμερο 26 του ντραφτ. Στην ομάδα του Τέξας αγωνίστηκε και στα τρία χρόνια της μέχρι τώρα θητείας του στο ΝΒΑ, αλλά είχε περιορισμένο χρόνο λόγω της παρουσίας των Πάρκερ και Τζινόμπιλι στα γκαρντ.

Την περασμένη σεζόν είχε σε 76 ματς της κανονικής περιόδου 11,6 πόντους (86,3% στις βολές, 45,3% στα σουτ, 37,7% στα τρίποντα), 2,6 ριμπάουντ και 2,5 ασίστ σε 28,3 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα και σε 76 εμφανίσεις. Σε έξι ματς των play offs είχε 11,7 πόντους (86,7% στις βολές, 40% στα σουτ, 26,7% στα τρίποντα), 5 ριμπάουντ, 2,3 ασίστ και 1,5 κλέψιμο σε 31,5 λεπτά κατά μέσο όρο.

Ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση ενός ακόμη ΝΒΑερ, που θα αγωνίζεται στις θέσεις «4» και «5». Στη λίστα του υπάρχουν ο Τούρκος Ενές Καντέρ και ο ομογενής Κώστας Κουφός. Αυτοί που θα φύγουν αναμένεται να είναι οι Ματ Χάουαρντ και Μάρκο Κέσελ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.