Σακελλαρίου: «Χρειαζόμαστε χρόνο»

Πίστωση χρόνου χρειάζεται η Κέρκυρα, όπως υπογράμμισε ο Λευτέρης Σακελλαρίου.

Πίστωση χρόνου χρειάζεται η Κέρκυρα, όπως υπογράμμισε ο Λευτέρης Σακελλαρίου. Ο Έλληνας μπακ των «Φαιάκων» αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, ενώ μίλησε και για τις τώρα εντυπώσεις που έχει αποκομίσει από την εφετινή πορεία του «Δικέφαλου» του Βορρά. Ο Σακελλαρίου μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero».

Αρχικά, τόνισε: «Δεν είναι ένας ή δύο λόγοι. Η ομάδα πέρυσι ήταν έκπληξη, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα είναι σχετικά. Οταν κάθε σεζόν έρχονται καινούργιοι ποδοσφαιριστές χρειάζεται χρόνος. Δεν πετύχαμε στην αρχή, αλλά υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα».

Στην συνέχεια, τόνισε για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Η νοοτροπία του ΠΑΟΚ και του Μπόλονι, δεν είναι να κοιτάζει μειονεκτικά καμία ομάδα. Αν το προσέξει το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ και δείξει την ανάλογη σοβαρότητα δε θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο να φτάσει στη νίκη. Η Κέρκυρα δεν έχει περιθώρια όμως και θα παλέψει ανεξαρτήτως αντιπάλου».

Επίσης, τόνισε για την εφετινή πορεία του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ φέτος έχει αλλάξει κάποια πράγματα. Το πρέσινγκ που ζητάει ο Μπόλονι έχει δώσει καινούργια δυναμική και δεν αφήνει τις ομάδες να κάνουν το παιχνίδι τους ειδικά στην Τούμπα. Εχει παίκτες όπως ο Βιεϊρίνια, ο Σάλπι που φυσικά είναι μεγάλοι ποδοσφαιριστές».

Και υπογράμμισε: «Οποια ομάδα πηγαίνει στην Τούμπα, είτε είναι Ολυμπιακός είτε η Κέρκυρα, κυρίως παίζουν αμυντικά. Γιατί σε αυτήν την έδρα δεν είναι και τόσο εύκολο να παίξεις το ποδόσφαιρο που θέλεις. Ο καινούργιος προπονητής μας έχει πει ανεξαρτήτως αντιπάλου να προσπαθούμε να προσαρμοστούμε με το δικό μας τρόπο παιχνιδιού».

Σχετικά με τις έως τώρα εντυπώσεις του από τους «Φαίακες» τόνισε: «Για το αν έκανα καλή επιλογή θα φανεί στο τέλος. Ημουν λίγο άτυχος στο ξεκίνημα γιατί είχα έναν τραυματισμό που με άφησε έξω αρκετό καιρό. Τώρα επιστρέφω και περιμένω να μπω στην ομάδα. Βέβαια και εδώ υπάρχει ανταγωνισμός’.

Τέλος, ο Σακελλαρίου τόνισε: «Μόνο να κερδίσουμε έχουμε. Τον Σταφυλίδη τον ξέρω από πέρυσι, μπήκε δυνατά στο πρώτο παιχνίδι και μακάρι να συνεχίσει έτσι. Για τον Μίρο, άσχετα αν παίζει και αριστερά, η θέση του είναι δεξιά. Για τον Λεονάρντο δεν ξέρω να πω κάτι. Δεδομένου ότι έφυγα εγώ και δεν υπήρχε κάποιο μπακ απ του Λίνο, η ομάδα έκανε κάποιες κινήσεις. Οι όποιες αποφάσεις θα παρθούν στο τέλος της χρονιάς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.