Σισέ: “Έρχομαι να δω τα παιδιά μου”

Παρουσία του Τζιμπρίλ Σισέ θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού απέναντι στον ΟΦΗ. Ο Γάλλος επιθετικός ήρθε σε επικοινωνία με τη διοίκηση του «τριφυλλιού» και ενημέρωσε πως θα δώσει το «παρών» στα επίσημα του ΟΑΚΑ στην αναμέτρηση της ενδέκατης αγωνιστικής, κάτι που γνωστοποίησε αργότερα και στην προσωπική του σελίδα στο Twitter!

Παρουσία του Τζιμπρίλ Σισέ θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού απέναντι στον ΟΦΗ. Ο Γάλλος επιθετικός ήρθε σε επικοινωνία με τη διοίκηση του «τριφυλλιού» και ενημέρωσε πως θα δώσει το «παρών» στα επίσημα του ΟΑΚΑ στην αναμέτρηση της ενδέκατης αγωνιστικής.


Ο Σισέ ζήτησε προσκλήσεις για την συγκεκριμένη αναμέτρηση και αναμένεται να βρεθεί την Κυριακή στην Αθήνα για να βρεθεί στο πλευρό των πρώην συμπαικτών του, στην προσπάθεια που θα κάνουν για παραμονή στην κορυφή της βαθμολογίας.


Ο Σισέ θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση της Λάτσιο με τη Γιουβέντους το Σάββατο και θα εκμεταλλευτεί το κενό της Κυριακής για να βρεθεί στην Ελλάδα. Η τελευταία φορά που είχε δώσει το «παρών» σε αναμέτρησης του Παναθηναϊκού, ήταν στο ματς με την Οντένσε. Ήδη, αρκετοί φίλοι του «τριφυλλιού» έχουν κατακλύσει το tweeter του Γάλλου επιθετικού, στέλνοντας μηνύματα στον 30χρονο ποδοσφαιριστή.


Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού για την έως τώρα κίνηση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Κυριακής. Οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» υπολογίζουν πως στις εξέδρες του ΟΑΚΑ θα βρεθούν περίπου 30 χιλιάδες φίλαθλοι.

Μάλιστα, ο Γάλλος σούπερ σταρ έγραψε και στην προσωπική του σελίδα στο Twitter για τον… ερχομό του στο ΟΑΚΑ: “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα δω από κοντά τα παιδιά μου και τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Πρώτα από αυτό όμως προέχει να έχουμε ένα καλό παιχνίδι και μια καλή νίκη το Σάββατο”.


*** Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει, όπως υποχρεούται από την απόφαση για τα μέτρα τήρησης της τάξης κατά τη διεξαγωγή του αγώνα Παναθηναϊκός – ΟΦΗ, για τα ακόλουθα:


. Η φιλοξενούμενη ομάδα δεν ζήτησε και δεν παρέλαβε εισιτήρια του αγώνα για τους φιλάθλους της.
. Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 14:45 την ημέρα του αγώνα.
. Οι φίλαθλοι καλούνται να προσέλθουν στο γήπεδο μεμονωμένα, χρησιμοποιώντας κατά κύριο λόγο τα ΜΜΜ και η προσέγγισή τους στο στάδιο να γίνει από τη Λεωφ. Κύμης, ΗΣΑΠ ΕΙΡΗΝΗ, Ανατ. & Νότια Είσοδο.
. Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους, σε ζώνες περιμετρικά του ΟΑΚΑ, ώστε να αποκλεισθεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς και η πρόσβαση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων.
. Θα αποκλεισθεί η πρόσβαση και η είσοδος στο ΟΑΚΑ φιλάθλων που θα βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.
. Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε φίλαθλο φέροντα πανό ή πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο.


Με δεδομένη την αυστηροποίηση του Πειθαρχικού Κώδικα και όλα τα παραπάνω καλούμε τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, να τηρήσουν όλες τις ανωτέρω αναγραφόμενες οδηγίες και να στηρίξουν την ομάδα με τη μαζική τους παρουσία αποφεύγοντας οποιαδήποτε ακρότητα.


Κάθε παραβατική συμπεριφορά, όπως π.χ. χρήση βεγκαλικών ή και καπνογόνων, ρίψη αντικειμένων, χρήση laser κλπ. θα οδηγήσει αναπόφευκτα (με βάση τις μέχρι τώρα επιβληθείσες ποινές) σε τιμωρία της έδρας της ομάδας μας και αφαίρεση βαθμών.
Σταθείτε δίπλα στον Παναθηναϊκό και βοηθήστε τον με τη στήριξή σας να νικήσει και να παραμείνει πρώτος!




Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.