Κανονικά στην Κίνα ο Αλόνσο

Ο Φερνάντο Αλόνσο υποβλήθηκε σε νέες λεπτομερείς εξετάσεις από τους γιατρούς της διεθνούς ομοσπονδίας αυτοκινήτου (FIA) και κρίθηκε τελικά, υγιής για να λάβει μέρος στο γκραν πρι της Φόρμουλα Ένα, που θα διεξαχθεί την Κυριακή στην Σανγκάη.

Ο Φερνάντο Αλόνσο υποβλήθηκε σε νέες λεπτομερείς εξετάσεις από τους γιατρούς της διεθνούς ομοσπονδίας αυτοκινήτου (FIA) και κρίθηκε τελικά, υγιής για να λάβει μέρος στο γκραν πρι της Φόρμουλα Ένα, που θα διεξαχθεί την Κυριακή στην Σανγκάη. Ετσι ο ο Ισπανός οδηγός της ΜακΛάρεν, δις παγκόσμιος πρωταθλητής, θα μετάσχει κανονικά στο κινεζικό γκραν πρι, το οποίο είναι ο τρίτος αγώνας της χρονιάς.

Υπενθυμίζεται ότι ο 34χρονος οδηγός ενεπλάκη σε ένα τρομακτικό ατύχημα με το μονοθέσιο του Μεξικανού, Εστέμπαν Γκουτιέρες, στο εναρκτήριο γκραν πρι της χρονιάς στην Αυστραλία, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στον πνεύμονα και τα πλευρά. Τα συγκεκριμένα προβλήματα τον υποχρέωσαν να απουσιάσει από το γκραν πρι του Μπαχρέιν, καθώς οι γιατροί της FIA, οι οποίοι τον εξέτασαν πριν από την έναρξη του τριημέρου του αγώνα, έκριναν ότι δεν έπρεπε να αγωνιστεί.
«Το ιατρικό επιτελείο της FIA εξέτασε ξανά τον Αλόνσο και του έδειξε το πράσινο φως για να συμμετάσχει στην κούρσα», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της διεθνούς ομοσπονδίας και έτσι ο Ισπανός θα κρατήσει το ρεκόρ της συμμετοχής σε όλους τους αγώνες που έχουν διεξαχθεί στην Κίνα από το 2004, όταν το γκραν πρι αυτό συμπεριλήφθηκε στο καλαντάρι της Φόρμουλα Ένα. Ο Αλόνσο έχει σημειώσει δύο νίκες στη Σανγκάη και είναι ο μοναδικός οδηγός πλην του Λιούις Χάμιλτον που έχει πανηγυρίσει περισσότερες από μια «πρωτιές» στο συγκεκριμένο αγώνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.