Φλίσκας: «Αποτυχημένη η σεζόν»

Ο Κώστας Φλίσκας, σε δηλώσεις του, τόνισε πως η χρονιά θεωρείται αποτυχημένη για την ομάδα της Ξάνθης καθώς δεν κατάφερε να πετύχει τους στόχους της.

Ο Κώστας Φλίσκας, σε δηλώσεις του, τόνισε πως η χρονιά θεωρείται αποτυχημένη για την ομάδα της Ξάνθης καθώς δεν κατάφερε να πετύχει τους στόχους της. 

Αναλυτικά:

Αγωνίζεσαι για έντεκα συνεχόμενα χρόνια στη Skoda Ξάνθη. Τι σημαίνει για σένα η συγκεκριμένη ομάδα; 

Τη θεωρώ δεύτερη οικογένειά μου. Μου έχει χαρίσει πάρα πολύ ωραίες στιγμές και λόγω του ότι είμαι πάρα πολλά χρόνια, έχουμε αναπτύξει οικογενειακές σχέσεις. 

Μετά από τόσα χρόνια στην ίδια ομάδα, ποία θεωρείς ότι είναι η καλύτερη στιγμή που έζησες και ποία θα ήθελες να ξεχάσεις; 

Η καλύτερη στιγμή μου αναμφισβήτητα ήταν ο τελικός Κυπέλλου που έζησα πέρυσι. Και η χειρότερη ήταν πριν από τρία χρόνια που κινδύνεψε να πέσει κατηγορία η ομάδα μου. 

Πως κρίνεις την φετινή αγωνιστική σας παρουσία; 

Παρόλο που είχαμε δύσκολο πρόγραμμα φανήκαμε ανταγωνιστικοί στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, σε αντίθεση με τον δεύτερο γύρο που είχαμε πιο ευνοϊκό πρόγραμμα, δεν καταφέραμε αυτό που θέλαμε και δυστυχώς μείναμε πίσω στο πρωτάθλημα. Μπορώ να πώ ότι η χρονιά είναι αποτυχημένη σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. 

Η ομάδα χάνει αρκετή από τη δύναμή της στα εκτός έδρας παιχνίδια. Θεωρείς ότι είναι ένα από τα στοιχεία που πρέπει να βελτιώσετε ;

Σίγουρα και πρέπει να το βελτιώσουμε αυτό. Από τη στιγμή που δεν κερδίζεις στα εκτός έδρας είναι μειονέκτημα διότι αν θέλεις να γίνεις μια ανταγωνιστική ομάδα πρέπει να καταφέρεις να κερδίζεις και στα εκτός και στα εντός παιχνίδια. 

Πως ονειρεύεσαι το τέλος της ποδοσφαιρικής σου καριέρας;

Το τέλος της ποδοσφαιρικής μου καριέρας το φαντάζομαι μέσα στην ομάδα που ανήκω και έχω υπηρετήσει τόσα χρόνια, κατακτώντας ένα τίτλο. 

Η Skoda Ξάνθη είναι από τις ομάδες που έχουν δώσει ιδιαίτερη βάση στις ακαδημίες και προωθούν νέους ποδοσφαιριστές στην πρώτη ομάδα. Θεωρείς ότι είναι ένα από τα προτερήματα του Συλλόγου; 

Η Skoda Ξάνθη είναι μία ομάδα η οποία δίνει αρκετή βάση στις ακαδημίες και αυτό το έχει δείξει στο παρελθόν με παίκτες που έχουν φύγει και έχουν αναδειχθεί. Το αποτέλεσμα αυτό οφείλεται στους ανθρώπους που δουλεύουν στην ομάδα και στις εγκαταστάσεις που διαθέτει. Με βάση αυτά τα δύο η ομάδα μου έχει αυτό το προτέρημα. 

Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στους φίλους της Ξάνθης; 

Θα ήθελα πραγματικά οι φίλαθλοι μας να μας στηρίζουν πιο πολύ και σε κάθε αγώνα και στις νίκες και στις ήττες. Θα έπρεπε να είναι περήφανοι που η ομάδα είναι τόσα χρόνια στην Α’ Κατηγορία. 

Θα ήθελες να δεις τα παιδιά σου να ασχολούνται επαγγελματικά με τον Αθλητισμό; 

Εννοείται πως θα ήθελα να ασχοληθούν τα παιδιά μου με τον επαγγελματικό αθλητισμό, παίρνοντας παράδειγμα από τον εαυτό μου, που μου έχει διδάξει πολλά. Έχω μάθει μέσα από αυτό την ομαδικότητα, τον υγιεινό τρόπο ζωής, την αυτοσυγκράτηση, ιδίως στο ποδόσφαιρο που είναι ένα άθλημα στο οποίο χρησιμοποιείς και το μυαλό και το σώμα σου. Με βοήθησε να ζω με βάση το ρητό « νους υγιής εν σώματι υγιές». 

Πως περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου; 

Τον ελεύθερο μου χρόνο τον περνάω με την οικογένεια μου και τους φίλους μου. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.