Ξενύχτησε ο Γκράνκβιστ λόγω… τοκετού!

Ξύπνιος έμεινε τη χθεσινή νύχτα ο Αντρέας Γκράνκβιστ. Ο λόγος δεν ήταν ο... Χάρι Κέιν και ο τρόπος αντιμετώπισής του στον αυριανό (7/7) προημιτελικό απέναντι στην Αγγλία, αλλά ένα ευχάριστο γεγονός που εξελίχθηκε στη Σουηδία.

Ξύπνιος έμεινε τη χθεσινή νύχτα ο Αντρέας Γκράνκβιστ. Ο λόγος δεν ήταν ο… Χάρι Κέιν και ο τρόπος αντιμετώπισής του στον αυριανό (7/7) προημιτελικό απέναντι στην Αγγλία, αλλά ένα ευχάριστο γεγονός που εξελίχθηκε στη Σουηδία. 

Ο 33χρονος άσος της Κρασνοντάρ, έγινε πατέρας για δεύτερη φορά, με τη γυναίκα του να φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

«Δεν κοιμήθηκα πολύ χθες το βράδυ. Περίμενα τα ευχάριστα νέα, τα οποία ήρθαν την καλύτερη δυνατή στιγμή. Είμαι πολύ χαρούμενος. Η σύζυγός μου έκανε υπέροχη δουλειά πίσω στο σπίτι. 

Τόσο το μωρό, όσο και η σύζυγος, είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Τώρα επικεντρώνομαι στο αυριανό ματς. Να έχεις ένα νέο μέλος στην οικογένεια και την ίδια στιγμή να αγωνίζεσαι στα προημιτελικά ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου, είναι δύο πράγματα που θα μου μείνουν αξέχαστα», είπε ο έμπειρος αμυντικός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.