Προπόνηση και διοικητικά…

"Περίεργη" η σημερινή προπόνηση για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, προπονήθηκαν μόνο όσοι δεν αγωνίστηκαν κόντρα στον Παναιτωλικό. Έγινε το 20 διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ. Στην Αθήνα ο Θόδωρος Ζαγοράκης.

“Περίεργη” η σημερινή προπόνηση για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, προπονήθηκαν μόνο όσοι δεν αγωνίστηκαν κόντρα στον Παναιτωλικό. Από την Τρίτη στις 10 το πρωί ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία επιστρέφουν σε κανονικούς ρυθμούς. Την Τρίτη αναμένεται να μπει κανονικά στο πρόγραμμα και Ίβιτς, ο Έτο υπολογίζεται ότι είναι έτοιμος ενώ στα τέλη της εβδομάδας αναμένεται να είναι έτοιμος και ο Λεονάρντο, μια εβδομάδα θα χρειαστεί ο Λίνο.
 
Από κει και πέρα, για τη Δευτέρα ήταν προγραμματισμένο το 2ο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η συνάντηση έγινε και συζητήθηκαν σημαντικά θέματα που αφορούν την ομάδα, δίχως όμως να προκύψει κάτι πιο συγκεκριμένο λόγω ανηλλειμένης υποχρέωσης που προέκυψε για τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θοδωρή Ζαγοράκη, ο οποίος σύμφωνα με το περιβάλλον του βρέθηκε αιφνίδια στην Αθήνα για σοβαρό ζήτημα του δικεφάλου δίχως όμως να διευκρινιστεί επισήμως ποιο είναι.

Από την προηγούμενη εβδομάδα έχει αρχίσει και πάλι η προσπάθεια των διοικούντων προκειμένου να δοθεί οριστική λύση και οι περισσότερες εικασίες γυρω από τον πρόεδρο της ΠΑΕ προσανατολίζονται προς αυτή την κατεύθυνση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.