Κανακούδης: “Θετική η εικόνα μας”

Μία ημέρα μετά την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, ο Πέτρος Κανακούδης μίλησε για τον βαθμό της ισοπαλίας που κατέκτησε η Δόξα Δράμας.

Μία ημέρα μετά την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, ο Πέτρος Κανακούδης μίλησε για τον βαθμό της ισοπαλίας που κατέκτησε η Δόξα Δράμας. Παράλληλα αναφέρθηκε και στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα του στο πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον “Novasport FM”:


«Η εικόνα μας στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο ήταν θετική, ειδικά βάση αποτελέσματος. Σίγουρα θα θέλαμε να προσφέρουμε περισσότερο θέαμα, όμως κοιτάξαμε να καλύψουμε την άμυνά μας και από εκεί και πέρα ότι καταφέρναμε. Αυτό νομίζω ήταν για χθες. Από εκεί και πέρα θα κοιτάξουμε μπροστά και ότι προκύψει», τόνισε αναφερόμενος στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.


Παράλληλα ερωτηθείς για την κριτική που ενδεχομένως να ασκηθεί στην Δόξα, είπε: «Εχθές δεν μας βγήκε αυτό γιατί ίσως είναι και λίγο δικαιολογημένη η κατάσταση. Ξαφνικά βρεθήκαμε να παίζουμε και με άγχος της πρεμιέρας και κοιτάξαμε να μην ηττηθούμε. Είναι λίγο άδικο να έχουμε την ίδια κριτική με ομάδες που έχουν ήδη βρει τον ρυθμό και έχουν λυθεί τα πόδια των παικτών. Ήταν το πρώτο παιχνίδι μας και όσες προπονήσεις ή προετοιμασία να κάνεις έχει διαφορά από τα επίσημα παιχνίδια. Θεωρώ πως για να συνέλθει και ο οργανισμός του αθλητή και να μπει στις συνθήκες θέλει τρία τέσσερα παιχνίδια για να είναι όπως πρέπει και να είναι ανταγωνιστικός».


Για τα συνεχόμενα παιχνίδια που έχει να δώσει πλέον η ομάδα του, σχολίασε: «Είναι δύσκολο για την ομάδα τα παιχνίδια. Από όλα όσα έγιναν το καλοκαίρι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Εύχομαι όσο γίνεται να επιβιώσουμε και να βγούμε αλώβητοι από την δύσκολη κατάσταση. Και εμείς και ο Λεβαδειακός θα έχει πολλά παιχνίδια για αρκετό διάστημα. Αν πίστευα κάτι διαφορετικό δεν θα ήμουν εδώ. Κάποιες ομάδες είναι χαμηλά. Αν έχουμε λίγο την τύχη με το μέρος μας και παρουσιαστούμε λίγο καλύτεροι. Μπορεί να είχε ρυθμό λίγο αλλά δεν απείλησε».


Τέλος για τα όσα έχει δει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, είπε: «Ευχάριστη έκπληξη ο Παναιτωλικός, όπως και τα Γιάννενα, άσχετα αν ήρθαν αρνητικά τα αποτελέσματα. Για μένα δεν είναι έκπληξη ο Ατρόμητος. Δεν είναι φωτοβολίδα. Όλη η χρονιά αν δεν έχει τραυματισμού μπορεί να φτάσει ψηλά. Έχει καλούς παίκτες, έχει και οργανωμένη ομάδα και φαίνεται το έργο του προπονητή. Από εκεί και πέρα αρνητική εικόνα αυτή του Άρη που με τόσο ποιοτικό ρόστερ σίγουρα περίμενα άλλη εικόνα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.