Ίμπρα: «Έφυγα από την καλύτερη ομάδα στον κόσμο»

Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς ανυπομονεί για το παιχνίδι της Μίλαν κόντρα στους πρώην του συμπαίκτες στην Μπαρτσελόνα.

Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς ανυπομονεί για το παιχνίδι της Μίλαν κόντρα στους πρώην του συμπαίκτες στην Μπαρτσελόνα. Ο στράικερ των «ροσονέρι» αναμένεται να είναι το κεντρικό πρόσωπο του αγώνα καθώς όλοι γνωρίζουν πως δεν έφυγε από τους Καταλανούς και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κατά το καλοκαίρι του 2010.

Την Τετάρτη (23/11) ο 30χρονος άσος αναμένεται να αντικρίσει για πρώτη φορά από τότε που έφυγε από Ισπανία, τόσο τους παίκτες της «Μπάρτσα» όσο και τον Πεπ Γκουαρντίολα με τον οποίο δεν είχε και την καλύτερη σχέση.

Ο Σουηδός στράικερ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA και αναφέρθηκε αρχικά για τον πρώτο αγώνα στην Ισπανία και το 2-2 ανάμεσα στις δυο ομάδες. «Στεναχωρήθηκα που έχασα αυτό το ματς αλλά για μένα το να αγωνίζεσαι κόντρα στην πρώην σου ομάδα δεν είναι κάτι το προσωπικό. Σίγουρα είναι συναισθηματικό, είναι ένα μεγάλο ματς αλλά στο τέλος θα παραμείνει μια αναμέτρηση σαν όλες τις άλλες. Δεν υπάρχει λόγος να υπερ-διαφημίζουμε».

Στη συνέχεια ο Ιμπραΐμοβιτς πρόσθεσε: «Ακόμα και όταν έφυγα από την Μπαρτσελόνα, ήξερα πως φεύγω από την καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Αλλά για μένα παίζουν ρόλο πολλά πράγματα. Πιστεύω πως η καλύτερη λύση ήταν να αποχωρήσω από το σύλλογο. Νομίζω πως η Μίλαν είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην οποία αγωνίστηκα ποτέ στην καριέρα μου. Ένιωσα σα στο σπίτι μου εδώ καθώς όλοι με υποδέχτηκαν θερμά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.