Πελεγκρίνι: «Το χάσαμε λόγω Γκουαρντιόλα»

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι άφησε αιχμές κατά του Πεπ Γκουαρντιόλα για την απώλεια του εφετινού πρωταθλήματος από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι άφησε αιχμές κατά του Πεπ Γκουαρντιόλα για την απώλεια του εφετινού πρωταθλήματος από τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Χιλιανός τεχνικός εμφανίστηκε απογοητευμένος με την εφετινή πορεία των «πολιτών», μετά τη νίκη 3-0 επί της Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και εξέφρασε την πεποίθηση, πως η ομάδα του μπορούσε να φτάσει ακόμα ψηλότερα στο πρωτάθλημα. 

Χαρακτηριστικά, ο Πελεγκρίνι τόνισε: «Μέσα στον Φεβρουάριο χάσαμε από την Λέστερ και την Τότεναμ. Ήταν δύο παιχνίδια που έπρεπε να τα νικήσουμε από τη στιγμή που θέλουμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Αλλά υπάρχουν πολλοί λόγοι που χάθηκαν εκείνα τα ματς. Εκείνο το διάστημα είχαν ξεκινήσει τα σενάρια για την αλλαγή προπονητή μετά το τέλος της σεζόν, για τους παίκτες που θα φύγουν και είναι φυσικό η συγκέντρωση από τους ποδοσφαιριστές να έχει χαθεί. Δεν είναι εύκολο για έναν ποδοσφαιριστή να διαβάζει καθημερινά στις εφημερίδες για παίκτες που θα φύγουν και για παίκτες που θα έρθουν το καλοκαίρι».

Στη συνέχεια, ο Χιλιανός υπογράμμισε: «Έχουμε αρκετούς καλούς ποδοσφαιριστές στην ομάδα. Ο Ντε Μπρόινε, ο Σίλβα, ο Κομπανί και ο Αγκουέρο είναι από τους σημαντικότερους παίκτες του συλλόγου. Αυτή τη περίοδο ίσως ο Ντε Μπρόινε κάνει τη διαφορά, αλλά αυτό που μας απασχολεί είναι να μην υπάρχουν τραυματισμοί και να παίζουν όλοι μαζί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.