Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Forthnet, κ. Πάνος Παπαδόπουλος στο συνέδριο «Game Changer Sports»

«Η Nova στηρίζει τον Ελληνικό Αθλητισμό και τις πρωτοβουλίες προς πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα – Εξαιρετικά ζημιογόνο το φημολογούμενο τέλος στη συνδρομητική τηλεόραση για τον Ελληνικό αθλητισμό»

«Η Nova στηρίζει τον Ελληνικό Αθλητισμό και τις πρωτοβουλίες προς πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα – Εξαιρετικά ζημιογόνο το φημολογούμενο τέλος στη συνδρομητική τηλεόραση για τον Ελληνικό αθλητισμό»

O Διευθύνων Σύμβουλος της Forthnet κ. Πάνος Παπαδόπουλος απηύθυνε χαιρετισμό στο 1ο Διεθνές Συνέδριο «Game Changer Sports». 

O κ. Παπαδόπουλος έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην βασική στρατηγική της εταιρείας να στηρίζει τον ελληνικό αθλητισμό, καθώς την τελευταία 5ετία έχει επενδύσει περισσότερα από 300 εκατ. ευρώ, με τη μερίδα του λέοντος να πηγαίνει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Η Nova αναδεικνύεται έτσι στον μεγαλύτερο χρηματοδότη του ελληνικού αθλητισμού, ενώ στην περίπτωση του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου έχει αναδειχτεί στον μοναδικό πυλώνα χρηματοδότησης του.

Επίσης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Forthnet, σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου, τόνισε ότι είναι απαραίτητο να γίνουν άμεσα τα βήματα που θα οδηγήσουν σε ένα ανταγωνιστικό και αναβαθμισμένο πρωτάθλημα. Σε αυτή την κατεύθυνση, είναι απαραίτητη η  διενέργεια μελέτης σχετικά με την ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος από διεθνή, ανεξάρτητο σύμβουλο κοινής αποδοχής, για την οποία οι ομάδες της Super League είχαν δεσμευτεί και εκκρεμεί από το 2013. Η υλοποίηση της μελέτης σε συνδυασμό με την απαραίτητη αλλαγή στον τρόπο οργάνωσης και διοίκησης της Super League, θα αποτελέσουν τις 2 βασικές προϋποθέσεις για την αναβάθμιση του επαγγελματικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρθηκε και στο μείζον ζήτημα της επικείμενης επιβολής τέλους στη συνδρομητική τηλεόραση, επισημαίνοντας ότι θα είναι ιδιαίτερα ζημιογόνο για τις ελληνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο, καθώς κάτι τέτοιο θα δημιουργούσε επαχθέστατες συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού υπέρ των εταιρειών του εξωτερικού. Παράλληλα, τόνισε ότι η επιβολή τέλους στη συνδρομητική τηλεόραση θα επιφέρει σημαντικές παράπλευρες συνέπειες και σε άλλους κλάδους όπως ο ελληνικός αθλητισμός και ο ελληνικός κινηματογράφος, κι αυτό γιατί κύριο -αν όχι μοναδικό- έσοδο των ομάδων των ελληνικών πρωταθλημάτων αποτελούν τα έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, ενώ μέσα από τις συμπαραγωγές που χρηματοδοτούν οι συνδρομητικές πλατφόρμες, καταφέρνει και στέκεται στα πόδια του ο Ελληνικός Κινηματογράφος.

Κλείνοντας ο κ. Παπαδόπουλος διαβεβαίωσε, ότι σε κάθε προσπάθεια προς την βελτίωση, εκσυγχρονισμό και αναβάθμιση του ελληνικού αθλητισμού, η Forthnet  θα είναι σύμμαχος και αρωγός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.