«Χτύπησε» στο τελευταίο τέταρτο

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Πλατανιάς, εξακολουθεί να απογοητεύει ο Θρασύβουλος.

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Πλατανιάς, εξακολουθεί να απογοητεύει ο Θρασύβουλος. Με δύο γκολ στα τελευταία δεκαπέντε λεπτά, η ομάδα των Χανίων κέρδισε 2-0 το μεταξύ τους παιχνίδι στο Μάλεμε πανηγυρίζοντας την τρίτη νίκη της στη Φούτμπολ Λιγκ! Παράλληλα, υποχρέωσε τους «πράσινους» στην τέταρτη ήττα τους σε ισάριθμες αγωνιστικές. Μάλιστα, οι Αθηναίοι δεν έχουν φτάσει ακόμη στην επίτευξη τέρματος.

Ο Πλατανιάς διατήρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο μέρος αλλά δεν έβρισκε τρόπους να πλησιάσει την αντίπαλη εστία μιας και η ομάδα της Αθήνας είχε εξαιρετική ανασταλτική συμπεριφορά. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο πρώτο μέρος η μοναδική καλή φάση ήταν το μακρινό σουτ του Γκονζάλες στο 26′ αλλά ο τερματοφύλακας Κασμερίδης απομάκρυνε σε κόρνερ.

Οι Χανιώτες διατήρησαν την υπεροχή και στην επανάληψη αλλά και πάλι δεν μπορούσαν να φανούν απειλητικοί. Ωστόσο, στο 75′ βρήκαν τον τρόπο να «ξεκλειδώσουν» την αντίπαλη άμυνα καθώς ο Δράμι με κοντινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το γκολ αυτό απλοποίησε τα πράγματα για τον Πλατανιά, ο οποίος τέσσερα λεπτά αργότερα πέτυχε και δεύτερο τέρμα με σουτ του Μαραγκουδάκη «κλειδώνοντας» τους τρεις πόντους.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Τίμος Καβακάς): Λαζαρίδης, Τζανής, Ραπτάκης, Κουρτεσιώτης, Παληγεώργος, Πότσι, Τσεσμελής (55′ Δράμι), Μιρτσέτα, Ναζλίδης (90′ Παπαζούδης), Γκονζάλες, Μαραγκουδάκης.

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ (Λύσανδρος Γεωργαμλής): Κασμερίδης, Ζουμπουλάκης, Κόλτζος, Βασιλείου, Σύρος, Ψιάνος, Σκόνδρας, Κανελλόπουλος, Βαγγελής (24′ Καλαμιώτης), Κακαράς, Παναγιωτάκος (66′ Κοτιζάς).
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.