90 χρόνια ΠΑΟΚ

Σε μία λαμπρή εκδήλωση αντάξια του ονόματος και της ιστορίας του, ο ΠΑΟΚ γιόρτασε στο Μέγαρο μουσικής Θεσσαλονίκης μαζί με τους ζωντανούς θρύλους του και όχι μόνο τα 90 χρόνια από την ίδρυση του.

Σε μία λαμπρή εκδήλωση αντάξια του ονόματος και της ιστορίας του, ο ΠΑΟΚ γιόρτασε στο Μέγαρο μουσικής Θεσσαλονίκης μαζί με τους ζωντανούς θρύλους του και όχι μόνο τα 90 χρόνια από την ίδρυση του.

Κατά τη διάρκεια αυτής, μέσω video έγινε αναδρομή στο παρελθόν, αναφορά στο παρόν και το μέλλον, με τη συγκίνηση να μην λείπει. Πολλές βραβεύσεις, ιστορίες από παλαίμαχους αθλητές του συλλόγου και οπαδούς του συλλόγου, συνθήματα, χαιρετισμός του Πατριάρχη Βαρθολομαίου και η υπόσχεση του Ιβάν Σαββίδη να κάνει πραγματικότητα τα όνειρα των φίλων του ΠΑΟΚ συνέθεσαν τη λαμπρή βραδιά του «Δικεφάλου του βορρά».

Όπως προείπαμε το κλίμα ήταν συγκινησιακά φορτισμένο καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς και έγινε ακόμη πιο έντονο όταν ο ΠΑΟΚ μέσω του διοικητικού ηγέτη της ΠΑΕ βράβευσε τον πιο πιστό φίλο του συλλόγου, Γιάννη, για την αφοσίωση του στον «Δικέφαλο του βορρά». Άπαντες οι παραβρισκόμενοι σηκώθηκαν όρθιοι και χειροκρότησαν τον πιο πιστό ΠΑΟΚτσή. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης υπήρξαν πολλές βραβεύσεις για τις επιτυχίες που έχουν φέρει οι αθλητές του συλλόγου αυτά τα 90 χρόνια, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Λαυρέντης με την τρομπέτα του ξεσήκωσε το Μέγαρο μουσικής Θεσσαλονίκης. 

Πρώτη βραβεύτηκε η ομάδα του 1972 για την κατάκτηση του πρώτου Κυπέλλου Ελλάδας και ακολούθησαν η ομάδα του 1974 (κατάκτηση του Κυπέλλου), ο Γιώργος Κούδας, ο Τάσος Κατσιαμπής, ο Παντελής Καφές, ο Κώστας Ιωσηφίδης, ο Νέτο Γκουερίνο, ο Δημήτρης Δαπόντε, ο Γιάννης Πολίτης, ο Νίκος Σταυρόπουλος, ο Γιώργος Μακαρά, ο Μπάνε Πρέλεβιτς, ο Νίκος Μπουντούρης, ο Γιώργος Μπαλογιάννης, ο Θανάσης Κατσαρής, οι ομάδες χάντμπολ ανδρών και γυναικών, τα τμήματα κολύμβησης, ποδηλασίας, πυγμαχίας, άρσης βαρών, μποξ, πάλης, αλλά και η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.