Πετρόφ: «Κάναμε πολλά λάθη»

Αιχμές κατά της ίδιας του της ομάδας άφησε ο Βιτάλι Πετρόφ.

Αιχμές κατά της ίδιας του της ομάδας άφησε ο Βιτάλι Πετρόφ. Ο Ρώσος πιλότος τόνισε πως η Renault έχασε αρκετούς βαθμούς, λόγω κακών πιτ στοπ και λανθασμένων στρατηγικών στα περισσότερα εφετινά Grand Prix.

Αρχικά, ο Πετρόφ τόνισε: «Δυστυχώς δεν μπορώ να σχολιάσω την ομάδα μου, το αναφέρει το συμβόλαιο μου. Ωστόσο, πολλά έχουν γραφτεί από τα Μέσα. Κάποιοι λένε πως η ομάδα έχει δεχτεί την κριτική, αλλά από έμενα; Διαβάστε λίγο τις συνεντεύξεις μου, δεν την έχω επικρίνει ποτέ, το μόνο που λέω είναι πως έχουμε χάσει πολλές φορές. Πόσες φορές έχουμε χάσει στα πιτ στοπ ή με τη στρατηγική; Έχουμε χάσει βαθμούς σε περισσότερους από δέκα αγώνες. Ακόμη και με ένα πιο αργό μονοθέσιο θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει περισσότερους βαθμούς, αν είχαμε την κατάλληλη στρατηγική. Στις συνεντεύξεις μου δεν έχω πει πως χάσαμε από τα πιτ στοπ, αλλά δεν μπορώ και να μην τα αναφέρω. Δεν μπορώ να τα κρατάω όλα μέσα μου πια».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Στην αρχή της σεζόν ήμασταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί. Μπορεί να μην ήμασταν σε θέση να ανταγωνιστούμε την Ferrari, αλλά ήμασταν πολύ κοντά της. Όμως στη συνέχεια για δέκα αγώνες δεν κάναμε τίποτα, έχουμε το ίδιο μονοθέσιο με αυτό που είχαμε όταν ξεκινήσαμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.