Ενημέρωσε η FIFA για την Επιτροπή Εξομάλυνσης

Μέσω επιστολής που έστειλε στον Παυσανία Παπανικολάου, η παγκόσμια ομοσπονδία ενημέρωσε την ΕΠΟ για τη σύνθεση της Επιτροπής Εξομάλυνσης.
Θωμάς Ναλμπάντης
01/11/2016 • 11:44
Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης
  • shares
Μέσω επιστολής που έστειλε στον Παυσανία Παπανικολάου, η παγκόσμια ομοσπονδία ενημέρωσε την ΕΠΟ για τη σύνθεση της Επιτροπής Εξομάλυνσης. Την επιστολή προς τον γενικό γραμματέα της ΕΠΟ, υπογράφει η Γενική Γραμματέας της παγκόσμιας ομοσπονδίας, Φάτμα Σαμούρα.

Η σχετική επιστολή: «Προς κ. Παυσανία Παπανικολάου
Γενικό Γραμματέα
Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία
Ζυρίχη, 31 Οκτωβρίου 2016

Σύνθεση της προσωρινής διοικούσας επιτροπής

Αγαπητέ κ. Γενικέ Γραμματέα,

Αναφερόμαστε στην απόφαση που ελήφθη από το Συμβούλιο της FIFA στις 14 Οκτωβρίου 2016 για διορισμό προσωρινής διοικούσας επιτροπής, και στην αναγγελθείσα κοινή αποστολή FIFA και UEFA στην Ελλάδα να ορίσει τα μέλη της.

Σε συνέχεια της αποστολής FIFA και UEFA με επικεφαλής τον κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη, η οποία έλαβε χώρα στις 28 και 29 Οκτωβρίου 2016, σας ενημερώνουμε ότι η σύνθεση της προσωρινής διοικούσας επιτροπής θα είναι η εξής:

- Κος Ιωάννης Δρόσος, Πρόεδρος
- Κος Νικόλαος Μπάρτζης, Αντιπρόεδρος
- Κος Γεώργιος Μπίκας, Μέλος
- Κος Ζήσης Βρύζας, Μέλος
- Κος Αλέξης Δέδες, Μέλος
- Κος Απόστολος Γέροντας, Μέλος

Η FIFA και η UEFA διατηρούν τη δυνατότητα να ορίσουν επιπλέον άτομο-α ως μέλη της προσωρινής διοικούσας επιτροπής.

Η εντολή διοίκησης της προσωρινής διοικούσας επιτροπής  θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Μαΐου 2017. Οι αρμοδιότητες της θα είναι η διαχείριση των ημερήσιων θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ), η αναθεώρηση σχετικών κανονισμών, εάν αυτό θεωρείται απαραίτητο, με σκοπό την εναρμόνισή τους στα πρότυπα της FIFA, η συνέχιση των συζητήσεων με τις αθλητικές αρχές αναφορικά με την τροποποίηση των εθνικών νόμων σε στενή συνεργασία με τη FIFA και την UEFA και να οργανώσει την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέας διοίκησης το αργότερο μέχρι την 31 Μαΐου 2017.

Τέλος, η προσωρινή διοικούσα επιτροπή θα λειτουργεί ως εκλογική επιτροπή, της οποίας οι αποφάσεις είναι οριστικές και δεσμευτικές, και τα μέλη της δεν θα δικαιούνται να εκλεγούν σε κάποια από τις ανοιχτές θέσεις, εκτός εάν υπάρξει μια ορθώς και βάσει καταστατικού συστημένη εκλογική επιτροπή, μέχρι την ημερομηνία των εκλογών.

Ευχαριστούμε για την προσοχή σας.
Με εκτίμηση,
Fatma Samoura
FIFA Secretary General»

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
17/11/2018 • 08:16

Προβάδισμα για Ιταλία, Σάντερλαντ. Ματς για γκολ σε Πίτερμπορο και Μπρίστολ

Πολλά ματς στις χαμηλές κατηγορίες της Αγγλίας και της Σκωτίας μας δίνουν σε πολλές περιπτώσεις ενδιαφέρουσες ιδέες αναφορικά με την προοπτική παραγωγικότητάς τους ενώ στο Μιλάνο η Ιταλία είναι απόψε φαβορί λόγω κινήτρου

14/11/2018 • 10:51