Με το μυαλό στην Ξάνθη

Με μοναδικό απόντα τον Τζάνη, που συνεχίζει την αποθεραπεία, συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με την Ξάνθη.

Με μοναδικό απόντα τον Τζάνη, που συνεχίζει την αποθεραπεία, συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με την Ξάνθη. Ο Στεφάν Ντεμόλ έχει από σήμερα στη διάθεσή του και τους Μπουζίντ, Λίλα και Βίλα, που επέστρεψαν στα Ιωάννινα μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών τους με τις εθνικές τους ομάδες.

Στο ματς με την Ξάνθη αναφέρθηκε ο Τάσος Κυριάκος, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΣ. «Νομίζω ότι είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί. Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Μπορεί να έχουμε να παίξουμε ένα μήνα, λόγω της διακοπής που είχαμε, ωστόσο όλο αυτό τον καιρό δουλέψαμε πολύ προκειμένου να βελτιώσουμε κάποια πράγματα, ούτως ώστε να είμαστε πανέτοιμοι για τον αγώνα της Κυριακής. Έχουμε ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα και σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από την βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας. Το σημαντικό είναι να κερδίζουμε τα παιχνίδια που δίνουμε στην έδρα μας και ό,τι βαθμοί έρχονται εκτός έδρας, καλοδεχούμενοι είναι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.