Φαβορί για τον τίτλο ο Μάρεϊ

Ως φαβορί φαντάζει στα μάτια του παλαίμαχου Γκρεγκ Ρουσέντσκι, ο Άντι Μάρεϊ στο Grand Slam της Βρετανίας.

Ως φαβορί φαντάζει στα μάτια του Γκρεγκ Ρουσέντσκι ο Άντι Μάρεϊ στο Grand Slam της Βρετανίας. Ο παλαίμαχος τενίστας τόνισε πως ο Μάρεϊ έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να κατακτήσει το συγκεκριμένο τουρνουά και να γίνει ο πρώτος Βρετανός μετά από 76 χρόνια, που καταφέρνει κάτι τέτοιο.


Χαρακτηριστικά, τόνισε: «Η επόμενη σεζόν θα είναι πολύ σημαντική για τον Μάρεϊ. Εφέτος είχε την καλύτερή του εμφάνιση σε Grand Slam, έφτασε τελικό στην Αυστραλία και στα ημιτελικά σε Παρίσι, Λονδίνο και Νέα Υόρκη. Αυτό δείχνει συνέπεια. Το 2012 είναι πολύ σημαντικό για εκείνον μιας και ο Φέντερερ είναι πλέον 30 ετών  και παίζει. παράταση. Ο Τζόκοβιτς δεν μπορεί να επαναλάβει την ίδια χρονιά κέρδισε 10 τίτλους εκ των οποίων τρία majors και ο Ράφα θα κερδίσει το Ρολάν Γκαρός αλλά ακόμα παλεύει να φτάσει τον παλιό του εαυτό. Έτσι, ο Μάρεϊ θα πρέπει του χρόνου να κερδίσει ένα grand slam αν πρόκειται να καταφέρει ποτέ».


Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Ο Μάρει μπήκε στο Τοπ 10 πριν κλείσει τα 20 χρόνια του και μόνο ένας δεν έφτασε ποτέ σε grand slam έχοντας μπει στο τοπ 10 πριν τα 20 του, ο Μαρσέλο Ρίος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.