Με Γιαννακόπουλο η προπόνηση

Παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του Αργύρη Πεδουλάκη στον Παναθηναϊκό. "Συσπείρωση για να αντιστρέψουμε το κλίμα" τόνισε ο νέος κόουτς του τριφυλλιού.

Παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του Αργύρη Πεδουλάκη στον Παναθηναϊκό. “Συσπείρωση για να αντιστρέψουμε το κλίμα” τόνισε ο νέος κόουτς του τριφυλλιού.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, καλωσόρισε τον Έλληνα κόουτς ενώ μίλησε και στους παίκτες, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του στις δυνατότητές τους. Ο Δ. Γιαννακόπουλος τόνισε τη σημασία κατάκτησης του πρωταθλήματος απέναντι στον Ολυμπιακό, αφήνοντας πίσω τον αποκλεισμό από την Ευρωλίγκα. 

Ο Αργύρης Πεδουλάκης, ανέφερε με τη σειρά του: “Είναι μια δύσκολη κατάσταση για όλους αυτή τη στιγμή και το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να συσπειρωθούμε  προκειμένου να καταφέρουμε να αντιστρέψουμε το κλίμα.

Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με συνολική προσπάθεια. Θα δουλέψουμε σκληρά όλοι μαζί για το καλύτερο αποτέλεσμα. Δεν έχουμε χρόνο να αλλάξουμε πάρα πολλά πράγματα. Μόνο το κομμάτι της ψυχολογίας μπορούμε να βελτιώσουμε και να βάλουμε ακόμη μια-δυο πινελιές για να δώσουμε τη μάχη μας στα πλέι οφ”.

Σε ότι αφορά τα της προπόνησης, ο κόουτς Πεδουλάκης επανέφερε και πάλι τον Νίκο Παππά σε ενεργό ρόλο, ενώ παρελθόν αποτελούν οι Πάβλοβιτς, Κούζμιτς. Στο προπονητικό τιμ παρέμεινε ο Νίκος Παππάς, ενώ προστέθηκαν οι Διαμαντής Παναγιωτόπουλος και Κώστας Τσαρτσαρής. Επίσης, επαναδραστηριοποιείται ο Φραγκίσκος Αλβέρτης παράλληλα με τις υποχρεώσεις του στις Ακαδημίες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Μοναδικός απόντας ήταν ο τραυματίας Χαραλαμπόπουλος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.