Qatar Petroleum, οι επενδυτές

Σύμφωνα με αθλητική εφημερίδα, η εταιρία η οποία ενδιαφέρεται να επενδύσει στην ΠΑΕ ΑΕΚ είναι η Qatar Petroleum.

Σύμφωνα με αθλητική εφημερίδα, η εταιρία η οποία ενδιαφέρεται να επενδύσει στην ΠΑΕ ΑΕΚ είναι η Qatar Petroleum. Η συγκεκριμένη εταιρία φέρεται να έχει αποφασίσει να δραστηριοποιηθεί και στην Ελλάδα. Λέγεται μάλιστα ότι έχει ανάμιξη στην συγχώνευση των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων Alpha bank και Eurobank. Ακούγεται επίσης ότι ενδιαφέρεται και για το Ελληνικό, αφού μέσα στις θυγατρικές της περιλαμβάνονται και κατασκευαστικές εταιρίες, αλλά και real estate.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Goal, η Qatar Petroleum, δραστηριοποιείται στην: Διερεύνηση κοιτασμάτων, παραγωγή και πώληση μαζούτ, φυσικού αερίου, υγροποιημένου φυσικού αερίου και προϊόντων διύλισης. Επίσης, παραγωγή και πώληση πετροχημικών, βελτιωτικών καυσίμων, λιπασμάτων, χάλυβα, αλουμίνιο, παροχή υπηρεσιών ναύλωσης ελικοπτέρων, ασφαλίσεων και άλλα.

Συνδετικός κρίκος της Qatar Petroleum  με την ΠΑΕ ΑΕΚ φέρεται να είναι η CCC. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρίες στον κόσμο και την μεγαλύτερη στην Μέση Ανατολή, ανάμεσα στα έργα της οποίας μπορεί να δει κανείς το εργοστάσιο ηλεκτρισμού στη Γάζα.

Όσον αφοράσ στις εξελίξεις στις επόμενες δύο ημέρες αναμένεται να υπάρξει συνάντηση με εκπροσώπους της εταιρίας και τον Σταύρο Αδαμίδη για να συζητήσουν εκτενώς τα δεδομένα για την ανάμειξή τους στην ΠΑΕ (έχουν ήδη ενημερωθεί αναλυτικά για τα χρέη και όλα τα υπόλοιπα ζητήματα). Αν όλα πάνε καλά ίσως να αρχίσει άμεσα ο έλεγχος της ΠΑΕ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.