Βεντούρης: “Παραιτήθηκαν…”

Ο πρώην πρόεδρος του Πανιώνίου, Γεράσιμος Βεντούρης κατηγόρησε τη νέα διοίκηση ότι έχει παραιτηθεί από κάθε μάχη...

Ο πρώην πρόεδρος του Πανιώνίου, Γεράσιμος Βεντούρης κατηγόρησε τη νέα διοίκηση ότι έχει παραιτηθεί από κάθε μάχη…Μιλώνστας στον NovaΣΠΟΡ FM ο κ Βεντούρης είπε: «Για να μην κοροϊδευόμαστε. Από οικονομικής άποψης, τα πράγματα δεν ήταν ποτέ ρόδινα. Ωστόσο, βρίσκαμε λύσεις. Κάναμε πάρα πολύ μεγάλες προσπάθειες. Όταν αναλάβαμε και τυπικά, τον Γενάρη του 2011, είχαμε πάρα πολλές εκκρεμότητες. Αλλά εδώ μιλάμε για. παραίτηση! Εδώ και δύο μήνες δεν δίνεται καμία μάχη. Η νέα διοίκηση, που, εντάξει, θεωρώ ότι είναι καλόπιστη, το μόνο που δεν έχει κάνει δυο μήνες τώρα είναι να. διοικήσει! Φτάσανε στην, αποκαλούμενη και ιστορική, Γενική Συνέλευση της περασμένης Δευτέρας, να λένε για λύση. φύγετε και περικοπές».

Αναφερόμενος στο θέμα Λεμονή, σημείωσε: «Αν το συμβόλαιο του Τάκη είναι το πρόβλημα, να τον πάρω τώρα ένα τηλέφωνο και να τον παρακαλέσω να φύγει. Έχουν επικεντρωθεί όλοι στον Λεμονή λες και είναι το μόνο πρόβλημα που υπάρχει. Ένας άνθρωπος που έχει πάρει από τη μέρα που ανέλαβε μόνο 60.000 ευρώ και ποτέ δεν έβαλε το μαχαίρι σε κανενός το λαιμό. Και έχει πληρώσει από την τσέπη του και τους βοηθούς του! Εγώ είχα μιλήσει μαζί του το καλοκαίρι και είχαμε συμφωνήσει για επέκταση της συνεργασίας μας, αλλά με μειωμένες αποδοχές. Δεν τελεσφόρησε η κουβέντα, γιατί ήρθαν κάποιοι κύριοι και μας είπαν να φύγουμε για να έρθουν αυτοί να διοικήσουν. Ποιοι και που είναι αυτοί; Ο Λεμονής μου λέει να συζητήσω μείωση ή επέκταση, αλλά. με ποιόν; Διαφωνώ ριζικά. Το άνοιγμα του Πανιωνίου δεν είναι το συμβόλαιο του Λεμονή».

Για την περίπτωση του Εστογιανόφ, δήλωσε: «Το συμβόλαιο του Εστογιανόφ το. βρήκαμε από τον κ. Τσακίρη. Όταν τέθηκε θέμα επιστροφής του, ήμουν κάθετα αντίθετος. Δεν μπορεί ο Πανιώνιος να έχει ένα τόσο μεγάλο συμβόλαιο. Και αυτή ήταν η πρώτη μου διαμάχη με τους διοικούντες. Μετέπειτα ήρθε η πλήρης ρήξη, ενώ αποφασίσαμε, με μειοψηφούντα εμένα, να ενεργοποιήσουμε το συμβόλαιό του. Τώρα έρχονται όλοι και λένε. ο Βεντούρης αυτό, ο Βεντούρης εκείνο. Νιώθω, δυστυχώς, ότι δικαιώνομαι. Ακούστηκε και η άποψη να παίξει και να τον μοσχοπουλήσουμε τον Γενάρη. Αυτά είναι ρίσκα. μονά ζυγά. Τώρα είναι τραυματίας και ο Πανιώνιος έχει γονατίσει. Και το θέμα είναι ότι ο Εστογιανόφ έχει πληρωθεί! Όταν, λοιπόν, οι υπόλοιποι παίκτες το ξέρουν αυτό, τότε υπάρχει θέμα. Έχουμε άλλα προβλήματα.».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.