Χωρίζουν Λεμονής και Πανιώνιος

Οι δρόμοι τους χωρίζουν... Τάκης Λεμονής και Πανιώνιος, όπως όλα δείχνουν, θα πορεύονται σε διαφορετικά μονοπάτια.

Οι δρόμοι τους χωρίζουν… Τάκης Λεμονής και Πανιώνιος, όπως όλα δείχνουν, θα πορεύονται σε διαφορετικά μονοπάτια. Η δυσχερή οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ΠΑΕ και το σημαντικότερο πως δεν υπάρχει τούτη τη στιγμή κάποια αχτίδα φωτός για να ξεπεραστούν τα προβλήματα, υποχρεώνει τον Τάκη Λεμονή να αποχωρήσει από τον «κυανέρυθρο» πάγκο.

Ο 51χρονών τεχνικός έχει συμφωνήσει να λύσει τη συνεργασία του με την ομάδα της Νέας Σμύρνης, αρκεί να υπάρξει κάποιος που θα του εγγυηθεί ότι θα του καταβληθούν τα δεδουλευμένα του. Δεν υπάρχει πρόθεση να αποζημιωθεί για το υπόλοιπο του συμβολαίου, βοηθώντας έτσι για ακόμα μία φορά τον Πανιώνιο.

Το θέμα που δεν έχει διευθετηθεί ακόμα είναι ποιος θα υπογράψει και ποιος θα εγγυηθεί στον έμπειρο τεχνικό ότι θα λάβει τα δεδουλευμένα του, καθώς ως γνωστό τούτη τη στιγμή δεν υπάρχει διοίκηση στην ΠΑΕ Πανιώνιος. Αν καμφθεί αυτό το εμπόδιο, τότε δεν αποκλείεται ο Λεμονής στην προπόνηση της Πέμπτης να αποχαιρετήσει τους παίκτες του.

Όπως όλα δείχνουν, στον αγώνα της Κυριακής θεωρείται μάλλον απίθανο, με τα τωρινά δεδομένα, να βρίσκεται στον πάγκο του Πανιωνίου ο Τάκης Λεμονής. Όπως και να χει, ο 51ος χρόνων τεχνικός, όλο αυτό το διάστημα έδειξε τεράστια κατανόηση και υπομονή στα προβλήματα, κρατώντας ενωμένους τους παίκτες του. Το γεγονός όμως ότι η κατάσταση αυτή τη στιγμή στον Πανιώνιο δείχνει μη αναστρέψιμη, οδηγεί τον Τάκη Λεμονή σε αυτή την απόφαση…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.