Ταχυδύναμη κι ένας εναντίον ενός (video)

Οι συνεργάτες του κ. Λουτσέσκου δημιούργησαν ένα σύνολο μικρών ασκήσεων που αποσκοπούσαν στη βελτίωση της ταχυδύναμης. Μικρά εμπόδια, με γρήγορα βηματάκια για να τα ξεπεράσει ο κάθε ποδοσφαιριστής, κάθετα εμπόδια καρφωμένα στο έδαφος που καλούνταν να τα ξεπεράσουν τάχιστα με απότομες εναλλαγές στην πορεία, βαθύ κάθισμα με βάρος στους ώμους κι αμέσως μετά σπριντ

Οι συνεργάτες του κ. Λουτσέσκου δημιούργησαν ένα σύνολο μικρών ασκήσεων που αποσκοπούσαν στη βελτίωση της ταχυδύναμης. Μικρά εμπόδια, με γρήγορα βηματάκια για να τα ξεπεράσει ο κάθε ποδοσφαιριστής, κάθετα εμπόδια καρφωμένα στο έδαφος που καλούνταν να τα ξεπεράσουν τάχιστα με απότομες εναλλαγές στην πορεία, βαθύ κάθισμα με βάρος στους ώμους κι αμέσως μετά σπριντ. Λίγο πιο εκεί, ελαστικοί ιμάντες σταθεροποιημένοι, στους οποίους δένονταν με ζώνη στους ποδοσφαιριστές κι εκείνοι με τη σειρά τους έπρεπε να κάνουν προεκτάσεις για να ακουμπούν με συγκεκριμένο βηματισμό έναν κώνο.
Το πιο … απολαυστικό κομμάτi της συγκεκριμένης άσκησης ήταν το τελευταίο, στο οποίο τρεις ποδοσφαιριστές πήγαιναν σε μια εστία του βοηθητικού γηπέδου με τερματοφύλακα κι οι δυο επιδίδονταν σε μονομαχία ένας εναντίον ενός με προφανή στόχο το γκολ για τον επιτιθέμενο και την άμυνα για τον αντίπαλό του. Ο τρίτος της παρέας, περίμενε για ν’ αντικαταστήσει τον επιτιθέμενο, με τον τελευταίο να διαδέχεται τον συμπαίκτη του στην άμυνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.